Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MIOVELIA
Odpowiedz

MIOVELIA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 4 października 2022, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała ten suplement? Mam nieregularne cykle, jednak do tej pory lekarze mówili mi o stosowaniu Ovarin. Jednak Miovelia ma naprawdę dużo lepszy skład jeśli chodzi i inozytol.

• Zosis Autorytet

Wysłany: 4 października 2022, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuję - już trzeci cykl. Ciężko powiedzieć, na ile dobrze działa, bo ciąży jak nie było tak nie ma. Ja też miałam zawsze regularne miesiączki. To, co na pewno zdziałała - to przyspieszyła mi trochę owulację i spowodowała, że zauważyłam więcej płodnego śluzu.

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 22 października 2022, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za MIOVELIA się przepłaca.
    Fertistim Miositogyn lub czysty inozytol

• adukow Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2022, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mam na sprzedaż:
    Miovelia NAC 1200 mg 15 kapsułek - 1 nowe opakowanie

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ