X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MIOVELIA
Odpowiedz

MIOVELIA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 4 października 2022, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała ten suplement? Mam nieregularne cykle, jednak do tej pory lekarze mówili mi o stosowaniu Ovarin. Jednak Miovelia ma naprawdę dużo lepszy skład jeśli chodzi i inozytol.

• Zosis Autorytet

Wysłany: 4 października 2022, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuję - już trzeci cykl. Ciężko powiedzieć, na ile dobrze działa, bo ciąży jak nie było tak nie ma. Ja też miałam zawsze regularne miesiączki. To, co na pewno zdziałała - to przyspieszyła mi trochę owulację i spowodowała, że zauważyłam więcej płodnego śluzu.

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 22 października 2022, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za MIOVELIA się przepłaca.
    Fertistim Miositogyn lub czysty inozytol

• adukow Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2022, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mam na sprzedaż:
    Miovelia NAC 1200 mg 15 kapsułek - 1 nowe opakowanie

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ