Moda dla staraczek i ciężarówek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny założyłam ten wątek by móc się dzielić naszymi modowymi odkryciami bądź perełkami, które nadają się zarówno do noszenia przez staraczki jak i kobiety w ciąży. Chodzi mi o modę wygodną i nie typowo mamuśkową
Szukam obecnie jakiegoś sklepu, który będzie w stylu byinsomnia, deep trip, mosquito. Czy możecie się tutaj ze mną podzielić adresami do sklepów internetowych ??? -
jako "staraczka" ubieram się normalnie jak każda kobieta bo nie zauważam różnicy miedzy mną "staraczką" a koleżankami "nie-staraczkami" inaczej w przypadku kobiet ciężarnych - wiem, że wtedy zazwyczaj rośnie brzuch i lepiej przerzucić się na jakieś luźniejsze ciuszki - ja zawsze marzyłam o takich wielkich spodniach ogrodniczkach, jak zajdę w ciążę będą mogła je nosić na legalu ;]
Katarzyna87, Maczek, Emma80, Izoleccc, lauda. lubią tę wiadomość
-
To, że postanowiłam mieć dziecko nie sprawia, że muszę cokolwiek zmieniać w swoim zachowaniu, sposobie myślenia czy sposobie ubierania.
Nie rozumiem sformułowania "moda dla staraczek". Co to oznacza? Koszulki z napisami "sikam na papierki" albo majtki z dziurką na termometr? Nie popadajmy w paranoję. W ciąży jedynym nowym ciuchem dla mnie będą spodnie z gumą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:18
mar, Maczek, Morwa, Landryneczka, livia30, mana, Summerka, monika_89, Emma80, agatka196, Z., lauda., Katarzyna87, odrobinacheci, Yousee, momo1009, Marta22, Reni lubią tę wiadomość
-
Tez popieram, ze to paranoja. Z happy mum zamawiała moja koleżanka - jak dla mnie niska jakosc, a już na pewno nieproporcjonalnie do ceny. Ja, będąc w ciazy, zakupiłam kilka par bezucuskowych getrów w calzedonii, kilka koszulek ciążowych w h&m, a tak to pare normalnych koszulek, tylko rozmiar większych. Wg mnie bez sensu wyrzucać kasę, bo potem sie tego nie założy, pomijając fakt, ze najcześciej te ciuchy są po prostu brzydkie.
Zwei, na termometr i na strumien moczu do szczania na testy, z takim okienkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:55
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Czekam, aż ktoraś założy wątek "Papier toaletowy dla staraczek"...
To nie wiesz? Powinien być biały, niebarwiony, bez substancji zapachowych... Żeby unikać podrażnień i dobrze obserwować śluzIzoleccc, zwei_kresken, Emma80, Z., lauda., Malibu lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Czekam, aż ktoraś założy wątek "Papier toaletowy dla staraczek"...
Podobno zalecany papier to ten, który ma jak najmniej chemii i barwników - szary makulaturowy.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
zuzzi wrote:Szary często drapie. Poza tym noo... makulaturowy to makulaturowy. Przemielone gazety z barwnikami i te sprawy
Ale biały to wybielany chemią, dioksyny i te sprawy.
To najlepsze chyba kibelki z podmywaniem, albo chociaż bidety.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
W moim przypadku dzisiaj, to chyba bardziej dla sraczek.zwei_kresken wrote:Czekam, aż ktoraś założy wątek "Papier toaletowy dla staraczek"...
A to ci niespodzianka...........
Zwei, apeluję do Ciebie: dokonajmy adpocji, jeśli nie wątkowej to może chociaż duchowej!!!
http://www.iv.pl/images/51115758756518274390.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:24
zwei_kresken, mar lubią tę wiadomość