Moda dla staraczek i ciężarówek
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma80 wrote:Ale biały to wybielany chemią, dioksyny i te sprawy.
To najlepsze chyba kibelki z podmywaniem, albo chociaż bidety.
O, bidet spoko rzecz! Tylko czym się później wytrzeć? Bo najhigieniczniej ręcznikiem papierowym, ale są szare, białe, zielone...
-
trochę nie rozumiem zamiaru autorki...
że jak się baba zaczyna starać/zachodzi to musi się zacząć inaczej ubierać żeby wszyscy wiedzieli?
po pierwsze mnie nie stać a po drugie po cholerę wymieniać całą garderobę na 3 miesiące? Wiadomo, śmiganie w biodrówkach odpada, ale żeby od razu moda ciążowa ? w dodatku jak ktoś już zauważył z reguły brzydka...
zwei szkoda, że nie wiem jak wstawić klaszczącego gifa. szacun13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zuzzi wrote:O, bidet spoko rzecz! Tylko czym się później wytrzeć? Bo najhigieniczniej ręcznikiem papierowym, ale są szare, białe, zielone...
Nie, no lepiej chyba czystym bawełnianym, ale najlepiej mieć ten kibelek z funkcją mycia i osuszania, wtedy problem wycierania całkiem wyeliminowany.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Kurde to ja muszę wymienić papier,wc i ciuchy Dobre nie powiem
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Nie no wc nie wymienię bo to są koszta ale papier tak no i nie wiem na jakie ciuchy mam wymienić te co mam...
Lista rzeczy potrzebnych:
Majtki z dziurą na termometr
Majtki z dziura ułatwiającą testowanie
Hmmm co by jeszcze
Może jak będziesz kupować nowy cyckonosz, to od razu ciut większy i z takimi klapkami do karmienia, wiesz...
Albo jakieś naszywki powinnyśmy sobie wyprodukować: "Jestem Staraczką i jestem z tego dumna! Jak Ci się nie podoba, to pytong Ci w zad." I przyczepiać do ciuchów. Logiem byłyby skrzyżowane ze sobą jak dwa miecze termometr i obsikany test ciążowy.potforzasta, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Może kiedyś ktoś wymyśli majtki które powiedzą czy jesteś w ciąży i nie będą potrzebne te do testowania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:dobre chyba na Internecie sobie takie naklejki zamówię i mężowi a co on ma być gorszy? Tez sie stara
No fakt, tez sie stara...w takim razie u niego na bokserkach...uwaga, pytong, nie drażnić aż do dni płodnych!Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:No fakt, tez sie stara...w takim razie u niego na bokserkach...uwaga, pytong, nie drażnić aż do dni płodnych!
Hehe, mój ma takie z rysunkiem pytonga (takiego zwierzaczka ) i napisem "długo się nie widzieliśmy".mana lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Matleena wrote:Niech zgadne? To specjalne majtki na dni płodne?
Hehe, tak na to nigdy nie spojrzałam, ale kto wie, może projektowała je jakaś staraczka.Malibu lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Summerka wrote:I to tylko na takie...
Na pierwszy dzień, bo później już nieaktualne przecież.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...