Moderator Forum- Starając się ogólnie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy mogę Was prosić wszystkie o to aby ten wątek spełniał swoją funkcję? Poprawłam błąd który był w pierwszym poście może czas zakończyć te wymiany zdań?
Mi też jest przykro bo chciałam stworzyć wątek który będzie pomagał odnaleźć dany wpis / wątek tak aby nikt nie poczuł się urażony że bez informacji nagle zniknął...
Paulette, Mona_M, Reni, tysiaa93, Katjaa, Dżejzi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 15:30
Simba, kapturnica, Bursztyn, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ten wątek to najlepsze co dzisiaj czytałam!
Gdyby była taka możliwość, to zapłaciłabym za bilet wstępu, by ponownie to przeżyć!!!
35+ lofciam Was!moremi, Reni, Magdala, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Simba, efcia, mar, kapturnica, Dżejzi, Mega, BISCA, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 15:31
Simba, moremi, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Dziewczyny, ten wątek to najlepsze co dzisiaj czytałam!
Gdyby była taka możliwość, to zapłaciłabym za bilet wstępu, by ponownie to przeżyć!!!
35+ lofciam Was!
Nie potrzebujesz biletu. Zdasz pare testow, przydzielimy Cie do odpowiedniej podgrupy I bedziesz miala to na codzien. Pod warunkiem, ze bedziesz uczeszczac na zajecia. Wyrownawcze tez sa.Reni, macduska, ComeToMeBaby, Simba, efcia, kapturnica, Dżejzi, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziewczyny litości...
Zawsze mnie to zadziwiało w polskiej mentalności, robi dziewczyna coś dobrego a Wy to psujecie i jej przeszkadzacie. Przecież ona to robi dla nas wszystkich. Nie wstyd Wam?Dżejzi, Summerka, Malenq, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Mialam, ale nadrobilam na zajeciach z IVF.
A gdzie widzisz jad i zawisc? Jestem chodzaca dobrocia o przepieknym sercu.Anuśka wrote:Simba rozumiem że miałaś problemy na lekcjach WF w szkole i stąd ta zawiść i jad. Bardzo mi przykroAnuśka, Reni, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, moremi, Mega, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Simba rozumiem że miałaś problemy na lekcjach WF w szkole i stąd ta zawiść i jad. Bardzo mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:04
Simba, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, Dziobak, BISCA, Heretyczka lubią tę wiadomość