Moderator Forum- Starając się ogólnie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie dziewczyna się stara zrobić porządek na forum, a wy tutaj gracie w pyskówki.
Aniu cieszę się, że zachodzą zmiany i lekceważ niektóre z osób bo nie warto na nie słów i nerwów.
A wy się zastanówcie po co tutaj jesteście, bo chyba nie po to żeby sobie dogryzać, tylko się wspierać. Pozdrawiam.Mona_M, Landryneczka, Katjaa, tysiaa93, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu mam prośbę wstaw bana na pewną panią, bo zaczyna być irytująca
Reni nie masz się na kim wyżywać? Dziecko jesteś? Weź męża przywiąż do łóżka i na nim się wyżywaj, a nie na dziewczynach, które chcą w spokoju się wspierać....Mona_M lubi tę wiadomość
-
Czekaj czekaj
nie rozumiem?? ja się wyżywam? na kim?
co ja takiego robię? odpowiedziałam na posta o cytowaniu
tak mi wygodniej i tak będę pisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:29
moremi, Sabina, Mega, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu czy ona ma coś do mojego męża?
Dżejzi wrote:Aniu mam prośbę wstaw bana na pewną panią, bo zaczyna być irytująca
Reni nie masz się na kim wyżywać? Dziecko jesteś? Weź męża przywiąż do łóżka i na nim się wyżywaj, a nie na dziewczynach, które chcą w spokoju się wspierać....kapturnica, Magdala, moremi, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dajcie już spokój.. wątek po 20 lipca zostanie usunięty..
na prośbę kilku dziewczyn był założony .. zamysł był inny .. miał ułatwić ..pomóc.. niestety przenosząc wątek dziewczyny piszące w nim nie dostają informacji że jest przeniesiony .. prosiłam o to adminów żeby była możliwość powiadomienia chociażby przez wiadomość prywatną..niestety nie mam możliwości najpierw zapraszania wszystkich a później wysyłania wiadomości..stąd pomysł na taki wątek przynajmniej na początku.. kiedy wątki są segregowane do poszczególnych działów..
niestety do 20 lipca nie mam możliwości zmiany niczego .. bo większość zatwierdza admin..
więc jeśli chcecie ..piszcie dalej.. ja już uważam wątek za usunięty..
za dużo padło słów.. które paść nie powinny zarówno po jednej jak i drugiej stronie..
ortografię już poprawiłam.. jeśli chodzi o interpunkcję też ją poprawie..i jeśli to było powodem do tego żeby całą dyskusja się tak zakończyła.. to przepraszam..
odpowiedziałam grzecznie bez obrażania , bez wyrzutów..
to że na innych działach nie powstały takie wątki .. nie znaczy że nie jest potrzebny, szczególnie że na starając się ogólnie zazwyczaj jest wrzucane wszystko ..co mogło by znaleźć odpowiedź w innym dziale..
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:19
Reni, moremi, kapturnica, Paulette, ComeToMeBaby, Ania1986, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny