X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Moderator Forum- Starając się ogólnie :)
Odpowiedz

Moderator Forum- Starając się ogólnie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie szanse Ance pracowac, dziewczyna dopiero ogarnia, sama jest porzadku nie zrobi w jeden dzien, ale faktycznie niedlugo beda tematy: staraczki wtorkowe, staraczki srodowe itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 18:03

MoBo lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko,

Sorki, ale jaki miałyście cel - Panie 35+, wchodzić na ten watek i w taki chamski, i mało śmieszny sposób go komentować?

Btw, znawczynie mowy polskiej - nie ładnie piszemy rozdzielnie, wszak to przysłówek (tak, tak, istnieje cos takiego;))

Aniu, jestem z Tobą;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:27

tapir19, Anuśka, marissith, Malenq, Maialenn lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi wrote:
    nie wiesz o co chodzi? to przeczytaj sobie wątek od początku...

i do tego dopinam jeszcze simbę
    Moi? Je ne comprends pas

BISCA lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Matko,

Sorki, ale jaki miałyście cel - Panie 35+, wchodzić na ten watek i w taki chamski, i mało śmieszny sposób go komentować?

Btw, znawczynie mowy polskiej - nie ładnie piszemy rozdzielnie, wszak to przysłówek (tak, tak, istnieje cos takiego;))

Aniu, jestem z Tobą;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b37aacfc99fb.jpg

Reni, Dziobak, Bursztyn, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Matko,

Btw, znawczynie mowy polskiej - nie ładnie piszemy rozdzielnie, wszak to przysłówek (tak, tak, istnieje cos takiego;)
    Kochanie, nie z przyslowkami piszemy razem.
    Moze warto odswiezyc zasady poprawnej pisowni?

Bursztyn, kapturnica, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Matko,

Bzdura
    przyslowki w stopniu rownym, pochodzace od przymiotnika piszemy razem

Dziobak, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny czy mogę Was prosić wszystkie o to aby ten wątek spełniał swoją funkcję? Poprawłam błąd który był w pierwszym poście może czas zakończyć te wymiany zdań?
    Mi też jest przykro bo chciałam stworzyć wątek który będzie pomagał odnaleźć dany wpis / wątek tak aby nikt nie poczuł się urażony że bez informacji nagle zniknął...
    czytajcie wszystkie Anke ze zrozumieniem...

Ania1986 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, racja, w stopniu równym od przymiotników - piszemy łącznie (mea culpa);)

Dziobak, nie ze wsztstkimi przysłowkami, bo, np. z nieodprzymiotnikowymi, rozdzielnie. Rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi, ze dobrze, to przysłówek w stopniu równym;)

O dziękuje, nasze forumowe erudytki - mistrzynie polskiej ortografii, za zwrócenie mi uwagi...;)

Btw, to była druga cześć pytania - chciałam sie skupić na poznaniu celu, Waszej, beznadziejnie żenujacej, akcji prowokacyjnej rodem z piaskownicy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:40

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ