Modliwty dla kobiet w ciąży i starajacych się
-
Dziewczyny co myslicie o takim temacie?
ja mocno wierząca nie jestem
no,moze wierząca nie praktykująca
ale odkąd poroniłam modlę się przed snem,wlasnymi slowami i ponowne zajście w ciążę jak najszybciej i o szczwsliwe zakończenieNona, Jadhira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie musisz przepraszać Gosiu, ja tylko pomyślałam, że tamten wątek też może cię zainteresować
Treść modlitwy do Św. Dominika:
"Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano, weź także i mnie pod swą łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa tak mi obecnie potrzebne. Amen"
" O nadziejo przedziwna, którąś dał opłakującym Cię, kiedy przybliżał się Twój zgon, że bedziesz po swej śmierci pomocny swoim braciom, skoro stawisz się przed Wszechmocnego Boga tron.
Spełń Ojcze to coś przyrzekł w ostatnią godzinę i nam Twoim sługom okaż swą przyczynę.
Ty, coś tyloma cudy swe imię wsławił, gdyś leczył ciała chore i kalekie
przyjdź do nas z łaską Pana Chrystusową i uzdrów dusze tą niebiańską mocą.
Spełń Ojcze to coś przyrzekł w ostatnią godzinę i nam Twoim sługom okaż swą przyczynę.
Niech Ojcu chwała wiecznie brzmi, Synowi i Duchowi po wszystkie dni.
Spełń Ojcze to coś.....
Wszechmogący Boże niech Święty Dominik, który był gorliwym głosicielem objawionej prawdy, wspiera Twój kościół swoimi zasługami i nauką i niech będzie dla nas troskliwym opiekunem. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen."
Możliwe, że gdzieś trochę przekręciłam, ale mniej więcej tak brzmi ta modlitwa. Mozna też napisać do sióstr dominikanek, które modla sie za pary starające się o potomstwo i jeśli chcesz, przysyłają pasek Świętego Dominika.
Poza tym myślę, ze własnymi słowami warto sie modlić jak najczęściej również
Miłego dnia!Evell, gosia86, sylwiunia, brunetka21 lubią tę wiadomość
-
Ja po 5 latach ciaglego starania sie przestalam wierzyc ze cokolwiek moze pomoc, ale ostatnio czuje ze mam jakas wewnetrzna potrzebe pojscia do kosciola, sama juz niewiem:( Natomiast moj maz jest bardzo wierzacy I caly czas powtarza ze jak Bog bedzie chcial to nam da to czego chcemy.
I co tu poczac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:28
-
nick nieaktualny
-