X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mówić czy nie mówić o problemie innym ?
Odpowiedz

Mówić czy nie mówić o problemie innym ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atagata wrote:
    Mam to samo :-(

ja też...

• Ewelinka33 Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

U nas tez tylko glupie pytania, nawet sasiadke mam wscibska, ktora mi wiecznie przygaduje ze nam sie nie chce. Rodzicom sie kiedys rozplakalam i skonczyl sie temat, teraz bardzo nas wspieraja, mama mi nawet do szpitala zajechala jak nie moglam sie dodzwonic zeby HSG umowic. Ale poza tym to zaczelam unikac zaciazonych i miejsc z malymi dziecmi bo mo sie lzy od razu cisna i coraz gorzej to kontroluje.

hchyflw14swai9ho.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ