Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniś kebab w Zabrzu jest np. na Wolności i to nie jeden, tam w pobliżu tych wysokich schodów ja nie mieszkam w centrum, u mnie jest jeden bar z kebabem i jedna pizzeria. W centrum trochę tego jest więcej
Np. super restauracja meksykańska, żarełko takie, że palce lizać
Monia masakra to najbardziej boli, że te, które dbałyby o dzieci i dały im wszystko, mają trudności z zajściem w ciążę, a takie, które mają swoje dzieci gdzieś, zaciążają od razuIsia93, monia91 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
monia91 wrote:To to głupie jest Moja matka tez się z nią nie odzywa Bo to tragedia. Wiecie co będzie najgorsze ? Że nie daj Boże ja nie będę mogła zajść tak łatwo,a ta krowa nie dba i nie szanuje o dziecko
Pieprzlabym jej w pysk na opamietanie i wszystkim ludziom ktorzy tak sie zachowuja ;/monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
monia91 wrote:No właśnie o Wolności mi chodziło, często tamtędy przechodziliśmy.
Dlatego mam nadzieje, ze u mnie będzie wszystko ok
Na pewno bedzie okmonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dokładnie, toż to jakaś masakra była
Nigdy nie zrozumiem mordowania dzieci. NIGDY. Nie ma na to wytłumaczenia. Mogła ją oddać, tyle ludzi by ją pewnie chętnie adoptowało. Mogła już w ciąży poszukać zaufanej rodziny, której mogła adoptować małą "ze wskazaniem". Mogła ją oddać do okna życia. Było tyle innych wyjść... nikt nie ma prawa odbierać życia.
Julia 07.2015 -
Świruska te 15 lat to i tak zdecydowanie za mało!!!
Powinna w kamieniołomach pracować i oddać wszystkie pieniądze, jakie kraj stracił na te poszukiwania niby zaginionej Madzi!
A ta się odwoływać będzie i znów może pozować w bikini na koniu?!
Jak można być takim potworem?! Jak można zamordować z zimną krwią swoje dziecko, później wymyślać jakieś chore bajeczki, angażować w to tysiące ludzi... i jakby nigdy nic tańczyć na rurze i robić sobie sesje zdjęciowe?!
No same ******* się na język cisną
Julia 07.2015