Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak się wkurzyłam...
Kumpela z technikum, mój rocznik (92). Związała się z kolesiem, który ma ponad 30 lat i już jedno dziecko, które ma totalnie gdzieś, ciągle pije i imprezuje.
Wpadli. Jeden seks bez gumki i ciąża.
Niedawno urodziła, Rafałek ma 8 dni.
Idzie sobie właśnie na spacer główną ulicą, z wózkiem i fajką w r..., ustachi dmucha prosto na małego. Żałuję, że moje okna są tak daleko od głównej ulicy, ale bym ją ochrzaniła
siostra mówi, że ostatnio ta kumpela stała na przystanku, właśnie z tym tatuśkiem Rafała i jeszcze z jakimiś dwoma typami, ona stała od wózka prawie 5 metrów!, wszyscy oczywiście palili, jeden typ palił tuż przy wózku małego, później go wyciągnął i wziął do tego kółeczka palaczy
ona paliła całą ciążę, teraz też pali non stop... no cholerka mnie trafia!
Mały ubrany cienko, jak na lato, zaraz go pewnie coś przewieje, przecież już chłodno jest, a on był przykryty taką pieluchą tetrowąjasny gwint...
Inni się starają, robią wszystko, żeby tylko mieć dziecko, a inna ma od razu, i w ogóle nie potrafi się tym cieszyć!
Serio, tak mi ciśnienie podniosła... łzy się do oczu cisną, cholerny niesprawiedliwy los.
Julia07.2015
-
Sana wrote:Dziewczyny, jak się wkurzyłam...
Kumpela z technikum, mój rocznik (92). Związała się z kolesiem, który ma ponad 30 lat i już jedno dziecko, które ma totalnie gdzieś, ciągle pije i imprezuje.
Wpadli. Jeden seks bez gumki i ciąża.
Niedawno urodziła, Rafałek ma 8 dni.
Idzie sobie właśnie na spacer główną ulicą, z wózkiem i fajką w r..., ustachi dmucha prosto na małego. Żałuję, że moje okna są tak daleko od głównej ulicy, ale bym ją ochrzaniła
siostra mówi, że ostatnio ta kumpela stała na przystanku, właśnie z tym tatuśkiem Rafała i jeszcze z jakimiś dwoma typami, ona stała od wózka prawie 5 metrów!, wszyscy oczywiście palili, jeden typ palił tuż przy wózku małego, później go wyciągnął i wziął do tego kółeczka palaczy
ona paliła całą ciążę, teraz też pali non stop... no cholerka mnie trafia!
Mały ubrany cienko, jak na lato, zaraz go pewnie coś przewieje, przecież już chłodno jest, a on był przykryty taką pieluchą tetrowąjasny gwint...
Inni się starają, robią wszystko, żeby tylko mieć dziecko, a inna ma od razu, i w ogóle nie potrafi się tym cieszyć!
Serio, tak mi ciśnienie podniosła... łzy się do oczu cisną, cholerny niesprawiedliwy los. -
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:dziewczyny w tym cyklu brałam CLO od 2 dc , powiedzcie mi czy to przyspieszy owulkę, czy pęcherzyki będą szybciej rosły ? jak to z tym jest?
Ja niestety nie pomoge ;(
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.