Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodobno fajna
A u mnie w mieście była taka historia co do wyrodnych matek jeszcze.
Dziewczyna w moim wieku, udusiła swoje 3 letnie dziecko szalikiem, zadzwoniła po policje, przyznała się do zabójstwa i stwierdziła, że zrobiła to bo chciała się pozbyć problemu. Została aresztowana, potem wysłali ją na badania psychiatryczne. Groziło jej dożywocie ale w szpitalu wydali diagnozę, że w trakcie wykonania czynu była niepoczytalna. Dziewczynę wypuścili i siedzi obecnie za granicą zadowolona....
MA SA KRAWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:02
-
Buziulka wrote:Podobno fajna
A u mnie w mieście była taka historia co do wyrodnych matek jeszcze.
Dziewczyna w moim wieku, udusiła swoje 3 letnie dziecko szalikiem, zadzwoniła po policje, przyznała się do zabójstwa i stwierdziła, że zrobiła to bo chciała się pozbyć problemu. Została aresztowana, potem wysłali ją na badania psychiatryczne. Groziło jej dożywocie ale w szpitalu wydali diagnozę, że w trakcie wykonania czynu była niepoczytalna. Dziewczynę wypuścili i siedzi obecnie za granicą zadowolona....
MA SA KRA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też ich nie mam więc się nie wypowiadam
Jak Wam mija dzień? Jakie plany na dziś?
Ja wcinam właśnie Jogobellę z tej limitowanej edycji. Próbowałyście? Te z ciasteczkami. Jest jabłecznik, sernik mandarynkowy, wiśniowe muffinki i borówkowe muffinki
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Ja też ich nie mam więc się nie wypowiadam
Jak Wam mija dzień? Jakie plany na dziś?
Ja wcinam właśnie Jogobellę z tej limitowanej edycji. Próbowałyście? Te z ciasteczkami. Jest jabłecznik, sernik mandarynkowy, wiśniowe muffinki i borówkowe muffinki
Ja nie jadlam ich jeszcze:-)
Ja siedze w pracy a jak wroce tol pewnie wskakuje do lozka bo gardlo boli nadal
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.