Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBuziulka sama sobie dyktuje warunki pracy hehe:) ja chyba też sobie zaraz podyktuje bo zmarzłam jak cholera:) no choinka duża fakt:) ale pokój też jest duzy bo jakieś 30 m2 więc pasuje takie drzewo:)przyszedł mi kolejny rachunek za tel chyba się dzisiaj z home&you pozegnam na dobre:) chć i tak na roletę rzymską naciągnełam jeszcze dzisiaj mojego...zamontował już nawet:)...wieczorem wam prześlę zdjecia tv i nowej tapety hehe juz z potrafię a co tam tapety całego mojego pokoju, z kórego do was smaze:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
przyszła mama to ja czekam na te Twoje fotki Może jakies natchnienie znajdę Co prawda mój remont został przełożony na przyszły rok na wiosnę bo mojemu wpadly kolejne zlecenia, ale to może i dobrze, może odrazu trzebabędzie się wziac za pokój dziecka ? hehe mam taką nadzieje Póki co rozglądam się za pomysłami sypiani i salonu
-
nick nieaktualnyo ja fajnie Ci ja uwielbiam cos tworzyć, dekorowąć, urzadzać nie brakuje mi pomysłów. rok temu latem wprowadzaliśmy sie do naszego obecnego mieszkania kazdy był zachwycony jak je urzadziła ja zreszta tez ale już widzisz mi sie nudzi zmieniam tapaty dywany i takie tam:) prześlę przeslę a nóż coś Ci się spodoba ja tez wiele pomysłów ściągam od ludzi jak sie wszystko poskłada całkiem przyjemne mieszkanko może wyjść...;/ kurcze tez bym pourzadzała coś ale niestety musze czekać aż sobie chałupę wybuduję czyli przy dobrych wiatrach 2-3 lata:) teraz nie ma szans co najwyżej nowy dywan i firanki:)
nie mniej sypialnia mi się marzy taka ciepła projekt domu mam wybrany w sypialni sa takie dwa okna do samej ziemi w których powiesiłabym takie cieżkie białe zasłony....podłoga z takich dużysz szerokich dech na całą szerokośc:) duże łóżko i pełno storczyków, ramek na zdjecia ...taki skandynawski styl mi się wogóle podoba chałupek:)monia91 lubi tę wiadomość
-
Wyobrazilam sobie tą Twoją sypialnie i mega U nas w sypialni jest jedno okno duże, bo praktycznie na calą ściane (jak to w blokach). Co prawda zbyt wielka to ona nie jest, ale nie potrzebuje więcej rzeczy niż łóżko, szafe i komode. Nie mam tylko pojęcia jaki kolor wziąć. Też lubie pełno zdjęć. Jedyne co jestem pewna (chyba) to przedpokoju. Ściany mają być szare, sufit biały, listwy przypodlogowe też białe, ostatnio widzieliśmy takie super panele pasujące w moją wizje. A na ścianach białe ramki i biała szafa z przesuwnymi drzwiami. Na wprost szafy chce taką "ławeczke" (bo i na szafe i na tą laweczke jest akurat wnęka ).
Salon chcialam jedną ściane czerwoną, ale jeszcze nie wiem co i jak z salonem.przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia z przedpokojem super sprawa moja bratowa ma w pokojach listwy przypodłogowe białe takie szersze super wyglądają ...szare i białe sciany zawsze sie sprawdza są eleganckie estetyczne wogle megaa...bratowa ma całą chałupę białą tylko dodatki ma inne w kazdym pomieszczeniu własnie w przedpokoju ma czarne kafle jedną ścianę skońsną w takim jakby brokacie szarym mieni się tylko w swietle i czarno białe ramki czadowo wygląda....wogóle te jej mieszkanie to tylko do gazety no ale jak włożyła ze 100 tys albo i lepiej w wysrój to i wygląda ale mniejsza o to:) o i lataranie białe jeszcze na podłodze ale to już obie mamy super wyglądają takie wysokie:) czerwonaściana nie jest ciekawa moja mama miała w domu ja ją namówiłam zreszta ale kilka lat temu i w tym roku zmieniała czerwony męczy niby wiesz nowoczesna sprawa ale szybko się nudzi:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie słyszałam... Dlatego jedynie czego jestem pewna to tego przedpokoju. I u dziecka w pokoju wiem, ze chcialabym takie są panele ? na ściane tak do 1m. i one bylyby biale a gora to nie wiem jeszcze Nie mam kompletnie żadnego pomysłu na salon w sumie i sypialnie jeśli chodzi o kolory. Podoba mi się ta kawa z mlekiem taka, ale nie będę miała całego mieszkania tak samo. Z tą bielą to ciekawe co mówisz. Hmm... na szczęscie wydłużyl mi się czas zastanawiania nad tym wszystkm :d
-
nick nieaktualnymówię Ci biel wyglada super. np wracając do tej mojej bratowej bo kuchnie ma dodatkami mocno malinowymi i to sa kafle takie duże na ścianie i kilka dodatków meble białe na połysk z brązem taka zebra jakby pięknie jest, przedpokój jak wspomniałam , salon ma dodatki turkusowe i różne odmiany szarego dużo oświetlenia tapety dekoracyjne - ogólnie czad:) sypialnia ma dodatki ciepłego bezu i takiej wyblakłej szarości...i powiem Ci że wogle nie widac tych białych ścian w całym mieszkaniu bo tak jest wszystko z gustem zmiksowane ,że zwracasz uwagę na to co znajduje się w pokoju a nie przytłaczaja ściany...mnie się bardzo podoba zgapię od niej jak już się wybuduję a co:D
-
nick nieaktualnyhehe to zakradnę się i porobię zdjecia jej chałupki bo podlewam tam storczyki:) naprawdę użądziła je bardzo gustownie za co bardzo ją kocham bo mój braciszek mieszka w bardzo fajnym mieszkanku:P mojego pokoju też Ci mogę przesłać ale wiesz w porównaniu z jej to szału nie ma:) choć mam takie ściany lekko kakaowe jak mówiłaś to zobaczysz sobie jak to wygląda:)
-
Teraz mamy salon taki lekko kawowy. Fajny kolor nie da się nudzić. Ok hehe Chyba zaczne przeglądac jakies strony z aranżacjami wnętrz, remont mieszkanka jest bardziej pewny niz moja ciąża. Co prawda chcialabym, zeby odrazu wszystko było robione za jednym razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:47
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje:) Całkiem dobrze na razie:)ale zauważyłam że jak jestem gdzieś w jakiś pomieszczeniach typu, bank, sklepy galerie to zawsze mi duszno jest i w ciągu dnia mi zimno nawet wieczorem jak w domu jest sahara to mi jest dobrze w bluzie i legginsach a w nocy ściągam z M kołdrę bo i zimno nie miałam tak nigdy wręcz nie znosiłam duchoty w mieszkaniu a teraz chyba maluszkowi zimno i moje grzanie jest słabe he he i jestem teraz zmarźluchem
-
Przyszła mama choinka piękna, dawaj więcej zdjęć i pokaż się jak wyglądasz
Truskaweczka cieszę się, że u Was wszystko ok;) No widzisz to są uroki ciąży;D
Ale powiem Ci, że ja w ciąży nie jestem a czasem też tak mam ;/Truskaweczka250, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.