X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :P To o której Ty tam pracujesz ? :P Czyli się urywasz :P

przyszła mama fajna ta Twoja choinka :D Ja nie mam tyle miejsca na taką dużą choinkę :)

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka sama sobie dyktuje warunki pracy hehe:) ja chyba też sobie zaraz podyktuje bo zmarzłam jak cholera:) no choinka duża fakt:) ale pokój też jest duzy bo jakieś 30 m2 więc pasuje takie drzewo:)przyszedł mi kolejny rachunek za tel chyba się dzisiaj z home&you pozegnam na dobre:) chć i tak na roletę rzymską naciągnełam jeszcze dzisiaj mojego...zamontował już nawet:)...wieczorem wam prześlę zdjecia tv i nowej tapety hehe juz z potrafię:) a co tam tapety całego mojego pokoju, z kórego do was smaze:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama to ja czekam na te Twoje fotki :) Może jakies natchnienie znajdę :D Co prawda mój remont został przełożony na przyszły rok na wiosnę bo mojemu wpadly kolejne zlecenia, ale to może i dobrze, może odrazu trzebabędzie się wziac za pokój dziecka ? hehe mam taką nadzieje :) Póki co rozglądam się za pomysłami sypiani i salonu :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja fajnie Ci ja uwielbiam cos tworzyć, dekorowąć, urzadzać nie brakuje mi pomysłów. rok temu latem wprowadzaliśmy sie do naszego obecnego mieszkania kazdy był zachwycony jak je urzadziła ja zreszta tez ale już widzisz mi sie nudzi zmieniam tapaty dywany i takie tam:):) prześlę przeslę a nóż coś Ci się spodoba ja tez wiele pomysłów ściągam od ludzi jak sie wszystko poskłada całkiem przyjemne mieszkanko może wyjść...;/ kurcze tez bym pourzadzała coś ale niestety musze czekać aż sobie chałupę wybuduję:) czyli przy dobrych wiatrach 2-3 lata:) teraz nie ma szans co najwyżej nowy dywan i firanki:)
    nie mniej sypialnia mi się marzy taka ciepła projekt domu mam wybrany w sypialni sa takie dwa okna do samej ziemi w których powiesiłabym takie cieżkie białe zasłony....podłoga z takich dużysz szerokich dech na całą szerokośc:) duże łóżko i pełno storczyków, ramek na zdjecia ...taki skandynawski styl mi się wogóle podoba chałupek:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobrazilam sobie tą Twoją sypialnie i mega :D U nas w sypialni jest jedno okno duże, bo praktycznie na calą ściane (jak to w blokach). Co prawda zbyt wielka to ona nie jest, ale nie potrzebuje więcej rzeczy niż łóżko, szafe i komode. Nie mam tylko pojęcia jaki kolor wziąć. Też lubie pełno zdjęć. Jedyne co jestem pewna (chyba) to przedpokoju. Ściany mają być szare, sufit biały, listwy przypodlogowe też białe, ostatnio widzieliśmy takie super panele pasujące w moją wizje. A na ścianach białe ramki i biała szafa z przesuwnymi drzwiami. Na wprost szafy chce taką "ławeczke" (bo i na szafe i na tą laweczke jest akurat wnęka ).
    Salon chcialam jedną ściane czerwoną, ale jeszcze nie wiem co i jak z salonem.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia z przedpokojem super sprawa moja bratowa ma w pokojach listwy przypodłogowe białe takie szersze super wyglądają ...szare i białe sciany zawsze sie sprawdza są eleganckie estetyczne wogle megaa...bratowa ma całą chałupę białą tylko dodatki ma inne w kazdym pomieszczeniu własnie w przedpokoju ma czarne kafle jedną ścianę skońsną w takim jakby brokacie szarym mieni się tylko w swietle i czarno białe ramki czadowo wygląda....wogóle te jej mieszkanie to tylko do gazety :) no ale jak włożyła ze 100 tys albo i lepiej w wysrój to i wygląda ale mniejsza o to:):) o i lataranie białe jeszcze na podłodze ale to już obie mamy super wyglądają takie wysokie:) czerwonaściana nie jest ciekawa moja mama miała w domu ja ją namówiłam zreszta ale kilka lat temu i w tym roku zmieniała czerwony męczy niby wiesz nowoczesna sprawa ale szybko się nudzi:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie słyszałam... Dlatego jedynie czego jestem pewna to tego przedpokoju. I u dziecka w pokoju wiem, ze chcialabym takie są panele ? na ściane tak do 1m. i one bylyby biale a gora to nie wiem jeszcze :D Nie mam kompletnie żadnego pomysłu na salon w sumie i sypialnie jeśli chodzi o kolory. Podoba mi się ta kawa z mlekiem taka, ale nie będę miała całego mieszkania tak samo. Z tą bielą to ciekawe co mówisz. Hmm... na szczęscie wydłużyl mi się czas zastanawiania nad tym wszystkm :d

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówię Ci biel wyglada super. np wracając do tej mojej bratowej bo kuchnie ma dodatkami mocno malinowymi i to sa kafle takie duże na ścianie i kilka dodatków meble białe na połysk z brązem taka zebra jakby pięknie jest, przedpokój jak wspomniałam , salon ma dodatki turkusowe i różne odmiany szarego dużo oświetlenia tapety dekoracyjne - ogólnie czad:) sypialnia ma dodatki ciepłego bezu i takiej wyblakłej szarości...i powiem Ci że wogle nie widac tych białych ścian w całym mieszkaniu bo tak jest wszystko z gustem zmiksowane ,że zwracasz uwagę na to co znajduje się w pokoju a nie przytłaczaja ściany...mnie się bardzo podoba zgapię od niej jak już się wybuduję a co:D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci szczerze, że mnie bardzo tym zaciekawiłaś :D Kuchnie chce bialą z zielonymi dodatkami. Zdjęcia by mi się przydały :D Na szczęście mam jakieś 4 miesiace na podjęcie decyzji :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to zakradnę się i porobię zdjecia jej chałupki bo podlewam tam storczyki:) naprawdę użądziła je bardzo gustownie za co bardzo ją kocham bo mój braciszek mieszka w bardzo fajnym mieszkanku:P mojego pokoju też Ci mogę przesłać ale wiesz w porównaniu z jej to szału nie ma:) choć mam takie ściany lekko kakaowe jak mówiłaś to zobaczysz sobie jak to wygląda:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mamy salon taki lekko kawowy. Fajny kolor nie da się nudzić. Ok hehe :D Chyba zaczne przeglądac jakies strony z aranżacjami wnętrz, remont mieszkanka jest bardziej pewny niz moja ciąża. Co prawda chcialabym, zeby odrazu wszystko było robione za jednym razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:47

20140607580117.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama a z jakiego przepisu robisz babeczki ? :>

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki wyglądają super!!! :))

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No aż mam ochote zrobić babeczki :D

20140607580117.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Babeczki wyglądają super!!! :))

hehe to nie tylko ja dzisiaj myślę o zrobieniu Babeczek:)
    Cześć Wam dziewczynki:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc truskaweczka :)

Co tam u Was ? Opowiadaj :)

20140607580117.png

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Cześc truskaweczka :)

Co tam u Was ? Opowiadaj :)
    a dzisiaj byłam na zakupach bo w staniki się nie mieszczę stare:) i teraz nie wierzyłam ze takie bufory mam hehe:)

25.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no to nieźle :D A tak to jak się czujecie ? :)

20140607580117.png

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje:) Całkiem dobrze na razie:)ale zauważyłam że jak jestem gdzieś w jakiś pomieszczeniach typu, bank, sklepy galerie to zawsze mi duszno jest i w ciągu dnia mi zimno nawet wieczorem jak w domu jest sahara to mi jest dobrze w bluzie i legginsach a w nocy ściągam z M kołdrę bo i zimno nie miałam tak nigdy wręcz nie znosiłam duchoty w mieszkaniu a teraz chyba maluszkowi zimno i moje grzanie jest słabe he he i jestem teraz zmarźluchem ;)

25.png
    Mili <3
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama choinka piękna, dawaj więcej zdjęć i pokaż się jak wyglądasz ;)

Truskaweczka cieszę się, że u Was wszystko ok;) No widzisz to są uroki ciąży;D
    Ale powiem Ci, że ja w ciąży nie jestem a czasem też tak mam ;/

Truskaweczka250, przyszła mama:) lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ