Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia93 wrote:Przyszła mama choinka piękna, dawaj więcej zdjęć i pokaż się jak wyglądasz
Truskaweczka cieszę się, że u Was wszystko ok;) No widzisz to są uroki ciąży;D
Ale powiem Ci, że ja w ciąży nie jestem a czasem też tak mam ;/
Po wykresie to sądzę że może będziesz w ciąży:)Isia93 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:No to musisz Was porządnie dogrzewać Ja to zawsze zmarzluchem byłam hehe Ostatnio nawet już w skarpetkach miałam spac
-
monia91 wrote:Ważne, żeby Tobie i maluchowi było ciepło A przeczuwasz co Ty tam nosisz pod serduszkiem czy nie ?
-
Isia93 wrote:A myślałaś już o imionach?
Kiedyś nękałam M żebyśmy się zastanowili:) nie bardzo chciał bo jeszcze wcześnie ale dla dziewczynki mamy Milenka po naszej dobrej koleżance;)
a dla chłopca to jeszcze nie uzgodnione do końca ale na razie stanęło nad Sebastianem lub Adrianem ja wole Adriana:)monia91, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Przyszła mama a z jakiego przepisu robisz babeczki ? :>
robie z przepisu na oko:) wszystko robię wg własnej wyobraźni:) zrobiłam zdjęcia tv i nowej tapety no i pokoju dla Moni:) zaraz się wezmę i pokazę wam buziulka mnie nauczyła kochana:P:)!!
monia91, Buziulka lubią tę wiadomość
-
przyszła mama naszla mnie wena na salon Pokaz pokaz te zdjęcia
Ładne te imiona Ja chciałam jakby był chłopczyk to Filip, ale mojemu nie podchodzi. Truskaweczka to zacznij mowić imieniem do brzuszka to wtedy zachęcisz go do rozmowyTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka imiona śliczne, też chciałam Milenke ale mojemu jakoś nie podchodzi i chyba jak kiedyś będę w ciąży to będzie Sandra ale do tego czasu to 100 razy mi się zmieni
Monia wszystkie kiedyś będziemy na fioletowej stronie Nie ukrywam, że chciałabym JUŻ!monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
monia91 wrote:przyszła mama naszla mnie wena na salon Pokaz pokaz te zdjęcia
Ładne te imiona Ja chciałam jakby był chłopczyk to Filip, ale mojemu nie podchodzi. Truskaweczka to zacznij mowić imieniem do brzuszka to wtedy zachęcisz go do rozmowy -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/305e7f8cd4d59331.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02a1269b849c4f84.html
no to proszę mój azyl, z którego do was ciągle piszęprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
przyszla mama super Ja wymysliłam, ze salon będzie biało - granatowy. Ściany będą białe, zaslony granatowe, widzialam taką fajną kanape tez granatową z ekoskóry, i na scianie z tv jak uda się kupić granatową tapete i zrobić takie dwa paski, i na mebelkach świeczki granatowe I co myślisz ?
Aaa no i dywan granatowy, albo biało-granatowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:11