Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonia biało granatowy fajnie...tylko na granacie widać brudy a już małego nuśka bałaganiarza będziesz mieć....ten mój salon do przeżycia ale już mam inne wizje spełnię je za 2-3 lata a moje zdjęcie Monia no nie wiem może jakieś znajdę zaraz coś poszukam:) właśnie oglądałam stare zdjęcia sprzed 4 lat chyba 10 kg mniej szok...no ale odchudzać się zamiaru nie mam:)
ps. zrobiłam sobie mega prezent z tym tv mojemu włączyłam właśnie film o rybkach i morzu dałam okulary na łeb i siedzi cicho i mam spokój:)
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi co rusz gaśnie w piecu... szaleństwa idzie dostać...
wczorak kąpałam się w zimnej wodzie!
Dzisiaj nie mam zamiaru
to bede paczeć na tvn jutro o 16 jak zdąże z pracy wrócić bo u nas takie teraz korki są, że szokWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:50
-
nick nieaktualnyKisieńka wrote:u mnie woda grzana gazem z centeralnego ogrzewania - zawsze ciepła - zawsze droga
My mamy piec.
I wszystko fajnie dopóki nie włączymy kaloryferów.. wody jest dużo.
A jak włączymy kaloryfer to z wodą kiepską... nie wiem czy to wina bojlera czy czego -
nick nieaktualny
-
Buziulka jak mieszkalam u teściowej to tez się kapalam w zimnej wodzie.
Przyszła mama pamiętaj o mnie jutro Moja siostra chce cos dla 3 i 6 latka No salon super. Jaka masz wizje na salon teraz ? :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:42
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny