Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane :*
Buziulka eh mój poszedł się umyć, a ja w tym czasie odlecialam... Po prostu zasnelam.
Mam nadzieję, że już wszystkie te papiery mają i juz nie będą dupy zawracać.
Isia Kochana, ale plemniki żyją nawet do 5 dni wiec nie przenos się na żaden grudzień! :*
Miłego dnia :*Isia93 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:Cześć Kochane :*
Buziulka eh mój poszedł się umyć, a ja w tym czasie odlecialam... Po prostu zasnelam.
Mam nadzieję, że już wszystkie te papiery mają i juz nie będą dupy zawracać.
Isia Kochana, ale plemniki żyją nawet do 5 dni wiec nie przenos się na żaden grudzień! :*
Miłego dnia :*
Niby tak, ale wątpię żeby tyle przeżyły, szkoda gadać ;(monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Witajcie:)
Isia będzie dobrze może akurat coś wyszło:)
U mnie dzisiaj załamanie humoru
dzisiaj nie mam jakoś nastroju czuje się jakoś do kitu.. od samego rana jestem rozdrażniona i wszystko mnie wkurza dookoła.. jeszcze w śnie sie zdenerwowałam bo śniło mi sie że M dostał mandat i trzeba będzie go zapłacić a ja juz miałam inne plany na tą gotówkę hehe i tak wkurzona wstałam jeszcze księżyc mi w nocy świecił w Twarz budzę mojego żeby zasłonił mi okno bo on spi bliżej okna to odwrócił sie i usnął...to ja wkurzona zasłoniłam to okno i zaczęłam do niego litanię... a on śpi rano jak mu to mówiłam to nic nie pamiętał ze ja do niego mówiłam heheh wrrrr... dzisiaj bez kija nie podchodź -
monia91 wrote:Truskaweczka no groźnie się zapowiada Ja to nie umiem zasnąc przy odsloniętych oknach, więc zawsze wieczorem je zasłaniam
U mnie to rzadko świeci księżyc wiec nie zasłaniam..
Ale coś czuje że już zaczyna mi sie huśtawka emocjonalna.. zaczęłam 10 tydzień i czytam właśnie że teraz skoki nastrojów sie zaczynają.. eh..
-
nick nieaktualnyu nas też zasłoniete bo ty nam ludzie z ulicy w łóżko zaglądali
Truskaweczka i Isia - tulam :*
Truskaweczka zaczynasz 11 tc bo 10tc dzisiaj skończyłaś
bynajmniej wg suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:33
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Buziulka wrote:u nas też zasłoniete bo ty nam ludzie z ulicy w łóżko zaglądali
Truskaweczka i Isia - tulam :*
Truskaweczka zaczynasz 11 tc bo 10tc dzisiaj skończyłaś
bynajmniej wg suwaczka
No możliwe ja jeszcze dokładnie nie kumam tych tygodni:) faktycznie zaczynam 11 ooo to jeszcze lepiej maleństwo po woli zaczyna byc bezpieczniejsze:)
Buziulka dzięki :*
Ja mam pokój od podwórka wiec mi nikt nie zagląda:) -
nick nieaktualnySpoko
Ja też nie umiałam tego załapać.
My mamy pokój od ulicy, a dom stoi praktycznie zaraz przy chodniku (ja nie wiem kto to budował bo totalnie bez sensu) i o. Trzeba się zasłaniać właściwie całą dobe... Od rańca do połowy a wieczorem już całe
Monik, no troche szybciej mi idzie pisanie
ale kompletnie nie ogarniam tej qwerty (zupełnie inne litery mi się wciskają niż chce ), zmieniłam na tą normalną jak w telefonie z klawiszami.
Wgrałam sobie muzyke i pare aplikacji i na razie jest spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:47
-
Kwestia przyzwyczajenia, ja np jak mam do wyboru tablet bądz tel, to wole tel bo tablet mnie wnerwia. Co prawda tableta mam jakies 2 tyg. Już mam w tel niektóre słowa zapisane i jest prościej. Ale nie powiem, ze czasem przekręca słowa I np. ciężko jest wykres uzupełnić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie zawiasy się popsuły a właściwie nawet nie zawiasy, tylko w dolej obudowie urwał się plastik, który trzyma zawiasy na swoim miejscu i mi ekran cały lata
Taaak mi się nic nie chce już... s,ety w radiu lecą, na telefony juz mam nerwa...aj musze się odstresować. -
nick nieaktualny