X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, teraz słucham Eski Kalisz :P

Mnie się spać chce.... zieeeeeeew

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to to swoja drogą :D Tylko ja mam lepiej bo siędzę na kanapie i tulę laptopa, a Ty siedzisz w pracy na pewnie już niezbyt wygodnym krześle :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niewygodnym :P
    Nogi to ja już nie wiem gdzie zaczne zakladać, żeby mi bylo wygodnie :P
    ale jeszcze jutro i też będę miała troche wolności :)

Jutro jadę do znajomej na włosy, troche mi podetnie bo już wszędzie się walają: umywalka - włosy, jedzenie - włosy, na ubraniach - włosy... Linieje jak pies :P
    Zamiast mi na zime futra przybywać to mi wypada haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:42

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez ich pełno wyada teraz, niestety podobno na jesień wlosy się osłabiają :/
    Mi by się przydało odrosty machnąć. Może załatwie to w przyszlym tygodniu :D

Ja nawet nie mam po co dziś z domu wychodzić :D Jejuuu jaki ze mnie leń ! :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie siła wyższa z domu wygania haha :D
    Jakbym siedziała na swoim to pewnie też bym przeleżała dzisiaj pół dnia :P

Ja mam ładne, brązowe włoski :P
    Ale juz mi wychodzą blond pasemka, czyli farba się spłukuje.... WHY?? :(

EDIT

W ogóle mam ochotę przedłużyć włosy :D moja znajoma to robi... podpytam się jej jutro ile to kosztuje :D ale coś czuje, że majatek :D
    i rzęski bym sobie zrobiła :D

jejku, potrzebuje kochanka - milionera! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:51

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo mi też by się taki przydal :D Jak już by był taki bogaty to moglibyśmy gdzieś wyjechać, a nie siedzieć w tej piździelinie :D

Mojego P kuzynka przedłuża rzęsy i bierze za to chyba 150 zl (???), ale szczerze mówiąc nie polecam jej :D Co prawda robiła mi tylko paznokcie na komunie chrześnicy jakos tydzień przed komunią, a dwa dni przed komunią wszystkie odpadły :/

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc Dziewczyny!
    widze ze Wy jak zwykle od rana rozgadane ;)
    a ja mam slaby humor dzisiaj. wgl te ciagle zmiany pogody mnie dobijaja.. Ja chce lato!!!! Chyba nie powinnam wychodzic dzisiaj z łóżka bo moglabym komus krzywde zrobic... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma robi rzesy i bierze 60zł
    metodą 1:1
    przynajmniej kiedyś mi tak mówiła :)

Ja dostałam kiedyś karte podarunkową do kosmetyczki i zrobiłam sobie za to paznokcie hybrydowe (70zł)... po tygodniu zaczeły mi się kruszyć :) ale to nie wina chyba kobity, która mi to robiła, tylko moich paznokci albo stylu życia, bo jak pomaluje lakierem to na drugi dzień muszę znowu malować bo całymi płatami mi schodzi i z hybryda stało się to samo..
    A znów moja była kumpela jak pomaluje paznokcie lakierem to potrafi w nich tydzień przełazić i są piękne (niezależnie czy lakier drogi czy tani) :/

Magdalenka, nie ty jedna masz taki humor.. mój tez taki średni bardzo. wszystko przez pogode i brak szczęścia :PP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:03

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzik ja robiłam na wesele pazury u kosmetyczki to trzymały sie miesiąc! :D Tyle, że odrost był spory to poszłam na ściagnięcie. Ona po prostu zrobiła to nie dość, ze tragicznie wyglądały to odpadły. Ciesze się, ze na rzęsy do niej nie poszłam bo chyba bym z domu nie wychodziła :/ :D

Madzia ja tez mam jakiś taki humor nie teges :/

Tak wszystkiemu winna pogoda i brak szczęścia :D Co prawda faceta bym nie zmieniła, ale okoliczności tak :D :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, dokładnie :D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh... chyba za dużo tv się naoglądałam i za dużo książek przeczytalam :D

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj... Faeta to i ja bym za nic w swiecie nie zmienila, ale reszte.. gdybym tylko miala taka mozliwosc to bym sie nie zastanawiala.. a w pierwszej kolejnosci wyprowadzilabym sie gdzies gdzie nie ma zimy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też nie :D
    takiego jak ja mam to nie wiem czy istnieje jeszcze taki wigibus :D

Ja bym chciała zabrać mojego i wyjechać do Anglii :)
    I zacząć kompletnie inne, nowe życie a nie gnić tutaj i tak nic z tego nie mieć.

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. dobra. koniec tego uzalania sie nad soba.. gnam do sklepu bo zakupy sie same nie zrobia..

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie .. Zastanawiacie sie czasem dlaczego komuś się wszystko udaje ? Ma miliony na koncie i jest szczęśliwy ? Ehh.. kurcze ja nie mówie tu o milionach tylko, zeby było mnie stać na normalne życie...

Też by stąd wyjechała daleko i zaczęła nowe lepsze zycie.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to nie :D
    tesco chyba robi zakupy na telefon :P

Monia ja je zadaje sobie często.. chyba nawet wczoraj tak gadaliśmy, że dlaczego niektórzy mają wszystko, szczęście i traktują ludzi jak śmiecie a inni nie mają nic, choć są dobrzy?

Wszyscy narzekają :/
    biedny czy bogaty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:45

MaDalenkA lubi tę wiadomość

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha Buziulka pewnie tak ale pewnie tez maja minimalna kwote zamowienia a ja ide po drobiazgi typu chleb i inne pierdolki wiec raczej takie zamowienia nie zrealizuja..

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja poproszę chleb :D

Buziulka bo ludziom się nie dogodzi. Cieszę się z tego co mam i tyle :) I świat tez jest fajny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:25

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to to nie wiedziałam z tymi minimalnymi kwotami :P
    szkoda :D

Ja to bym chciała, żeby nam sie ten pech w końcu skończył, żeby los się uśmiechnął trochę. Nie mówie, że mam byc bogata czy coś, ale żebym nie musiala się martwić, że jutro nie bede miała za co obiadu zrobić albo że musze wybrać jaki rachunek zapłacić bo na wszystkie mnie nie stać... żebym mogła sobie odłożyć na dom, remont mieszkania, ślub, dziecko.
    Ale realia sa jakie są. Nieciekawe.

No ja na ogół też :)
    ale co rusz pojawia się coś co przyciska mnie kompletnie do ściany i łapie się doła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:31

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wybory się zbliżają to moze się coś zmieni :D Co prawda niestety to raczej tylko złudne nadzieje które zachęcaja ludzi tylko do pójścia i zagłosowania na tego który więcej obiecuje, a zmian jak nie bylo i tak nie będzie... Niestety takie jest życie, należy się z niego cieszyć i brac pełnymi garściami takie jakie jest. Pociesze Cie inni mają gorzej niż my.

Dobra trzeba zmienić ten temat, bo zaraz wszystkie doły będziemy miały.

To jakie plany na weekend ? :)

20140607580117.png
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ