Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo niewygodnym
Nogi to ja już nie wiem gdzie zaczne zakladać, żeby mi bylo wygodnie
ale jeszcze jutro i też będę miała troche wolności
Jutro jadę do znajomej na włosy, troche mi podetnie bo już wszędzie się walają: umywalka - włosy, jedzenie - włosy, na ubraniach - włosy... Linieje jak pies
Zamiast mi na zime futra przybywać to mi wypada hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:42
-
nick nieaktualnyMnie siła wyższa z domu wygania haha
Jakbym siedziała na swoim to pewnie też bym przeleżała dzisiaj pół dnia
Ja mam ładne, brązowe włoski
Ale juz mi wychodzą blond pasemka, czyli farba się spłukuje.... WHY??
EDIT
W ogóle mam ochotę przedłużyć włosy moja znajoma to robi... podpytam się jej jutro ile to kosztuje ale coś czuje, że majatek
i rzęski bym sobie zrobiła
jejku, potrzebuje kochanka - milionera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:51
monia91 lubi tę wiadomość
-
Ooo mi też by się taki przydal Jak już by był taki bogaty to moglibyśmy gdzieś wyjechać, a nie siedzieć w tej piździelinie
Mojego P kuzynka przedłuża rzęsy i bierze za to chyba 150 zl (???), ale szczerze mówiąc nie polecam jej Co prawda robiła mi tylko paznokcie na komunie chrześnicy jakos tydzień przed komunią, a dwa dni przed komunią wszystkie odpadły -
nick nieaktualnyMoja znajoma robi rzesy i bierze 60zł
metodą 1:1
przynajmniej kiedyś mi tak mówiła
Ja dostałam kiedyś karte podarunkową do kosmetyczki i zrobiłam sobie za to paznokcie hybrydowe (70zł)... po tygodniu zaczeły mi się kruszyć ale to nie wina chyba kobity, która mi to robiła, tylko moich paznokci albo stylu życia, bo jak pomaluje lakierem to na drugi dzień muszę znowu malować bo całymi płatami mi schodzi i z hybryda stało się to samo..
A znów moja była kumpela jak pomaluje paznokcie lakierem to potrafi w nich tydzień przełazić i są piękne (niezależnie czy lakier drogi czy tani)
Magdalenka, nie ty jedna masz taki humor.. mój tez taki średni bardzo. wszystko przez pogode i brak szczęścia :PPWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:03
monia91 lubi tę wiadomość
-
Buzik ja robiłam na wesele pazury u kosmetyczki to trzymały sie miesiąc! Tyle, że odrost był spory to poszłam na ściagnięcie. Ona po prostu zrobiła to nie dość, ze tragicznie wyglądały to odpadły. Ciesze się, ze na rzęsy do niej nie poszłam bo chyba bym z domu nie wychodziła
Madzia ja tez mam jakiś taki humor nie teges
Tak wszystkiemu winna pogoda i brak szczęścia Co prawda faceta bym nie zmieniła, ale okoliczności tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie .. Zastanawiacie sie czasem dlaczego komuś się wszystko udaje ? Ma miliony na koncie i jest szczęśliwy ? Ehh.. kurcze ja nie mówie tu o milionach tylko, zeby było mnie stać na normalne życie...
Też by stąd wyjechała daleko i zaczęła nowe lepsze zycie.
-
nick nieaktualnyjak to nie
tesco chyba robi zakupy na telefon
Monia ja je zadaje sobie często.. chyba nawet wczoraj tak gadaliśmy, że dlaczego niektórzy mają wszystko, szczęście i traktują ludzi jak śmiecie a inni nie mają nic, choć są dobrzy?
Wszyscy narzekają
biedny czy bogaty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:45
MaDalenkA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to to nie wiedziałam z tymi minimalnymi kwotami
szkoda
Ja to bym chciała, żeby nam sie ten pech w końcu skończył, żeby los się uśmiechnął trochę. Nie mówie, że mam byc bogata czy coś, ale żebym nie musiala się martwić, że jutro nie bede miała za co obiadu zrobić albo że musze wybrać jaki rachunek zapłacić bo na wszystkie mnie nie stać... żebym mogła sobie odłożyć na dom, remont mieszkania, ślub, dziecko.
Ale realia sa jakie są. Nieciekawe.
No ja na ogół też
ale co rusz pojawia się coś co przyciska mnie kompletnie do ściany i łapie się doła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:31
-
Buziulka wybory się zbliżają to moze się coś zmieni Co prawda niestety to raczej tylko złudne nadzieje które zachęcaja ludzi tylko do pójścia i zagłosowania na tego który więcej obiecuje, a zmian jak nie bylo i tak nie będzie... Niestety takie jest życie, należy się z niego cieszyć i brac pełnymi garściami takie jakie jest. Pociesze Cie inni mają gorzej niż my.
Dobra trzeba zmienić ten temat, bo zaraz wszystkie doły będziemy miały.
To jakie plany na weekend ?