X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że gadałyście o włosach ja właśnie dzisiaj sobie farbowałam odrosty, teraz dopiero się trochę ogarnęłam ( wykąpałam ) I muszę sobie namalować urode ;P
    A później jakieś sprzątanie bo zaraz kurz będzie większy ode mnie a szklenek w kuchni braknie bo wszystkie są w pokoju ;P

monia91 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisałyście dziewczyny :D nie mam sił nadrabiać na telefonie zaległości, więc tylko się przywitam :)

Dzisiaj niestety mam tylko telefon do dyspozycji, więc pewnie mało mnie będzie na forum. Miłego dnia :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka musze mojemu powiedzieć jak wróci wieczorem :D

Isia tak sama sobie farbowałaś ?? Ja to tak nie potrafie ...

Sana miłego dnia :)

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Monia :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Sana ;)

Monia tak sama, jakoś fryzjerzy ostatnio mnie zawodzą a i tak te 90 zł trzeba dać ;/ A tak to mam farbe za 10 zł więc spoko ;)

ZGWAp2.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie zawsze sama farbuje a mam dosyc dlugie wlosy. ewentualnie jak sobie nie radze to mój Ł mi pomaga i tyl mi maluje..
    Moj to nawet paznokcie potrafi mi pomalowac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, buźki :D
    wiem coś o tym, bo wczoraj chciałam wejść na foum tutaj przez telefon to z zalogowaniem się już miałam problem :P

Ja też sama farbuje ;)

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do fryzjera chodzę zazwyczaj wtedy jak chcę jakąś większą zmiane, a tak to sama robię :)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam jak z czerni robiłam z siebie blondynke bo sama sobie takiego bałaganu narobiłam, że hoho....

Juz sobie wyobrazam mine H jakbym mu powiedziała, żeby paznokcie mi pomalował :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:35

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie cholernie zniszczyłam włosy jak rozjaśniałam czerń ;/

ZGWAp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ale wy zdolne jesteście :D Ja to chciałam sama spróbować ostatnio, ale się nie odważyłam :D Zawsze kumpela przychodzi i mi farbuje. Mój P chciał mi bardzo chętnie włosy pofarbować, ale nie nie nie :D

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam jak schodzilam z rudego to nie wiem ile warstw rozjasniacza nalozylam a zrobil mi sie kolor taki sloneczny zolty i zadna farba nie chciala tego przykryc.. a musialam poczekac z kolejna dawka rozjasniacza bo cholernie byly zniszczone i musialam tak chodzic przez pare dni do pracy... od tamtej pory powiedzialam zadnych eksperymentow tylko blond :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia ja też... było to 1,5 roku temu a skutki dalej na głowie nosze tej masakry. Ale ja najpierw próbowałam sama, powychodziły mi takie plamy.... czubek włosów miałam biały a końcówki brązowe... farbowałam z powrotem na ciemno bo jakoś z domu trzeba było wyjść i potem poszłam do znajomej fryzjerki i mi je rozjaśniła... ale z włosów zostało SIANO.

Monia, to nie jest trudne :D
    Kupi sobie pianke koloryzującą albo maskę i palcami raz dwa zafarbujesz :)

• inaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąd ja to znam .. ja tak co roku raz z blondu do czerni i z czerni do blondu . Teraz jestem na etapie z czerni do blondu... :-) w wrzesniu sama rozjasniała do rudego .. przykryłam to farna blond popielaty 7.0 i teraz w zeszłym tyg byłam na pasemkach...

Z czystym sumieniem polecam farbie garnira 111 jeśli wychodzą kurczakowe podrudawe.. ta farba czyni cuda w 10 minut ... dałe super odcien taki pełowo popielaty ... wyrównuje słomkowe kolory

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie czarne włosy zrobiły przez przypadek... farba źle złapała... bo mial być ciemny brąz a wyszedł taki czarny, że aż w granat wpadał.
    Ta farba to była Wellaton pianka koloryzująca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:44

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    skąd ja to znam .. ja tak co roku raz z blondu do czerni i z czerni do blondu . Teraz jestem na etapie z czerni do blondu... :-) w wrzesniu sama rozjasniała do rudego .. przykryłam to farna blond popielaty 7.0 i teraz w zeszłym tyg byłam na pasemkach...

Z czystym sumieniem polecam farbie garnira 111 jeśli wychodzą kurczakowe podrudawe.. ta farba czyni cuda w 10 minut ... dałe super odcien taki pełowo popielaty ... wyrównuje słomkowe kolory
    inaa ja jestem zrazona do farb garniera bo mi kiedys skore poparzyly.. od tamtej pory omijam je szerokim lukiem

• monia91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tylko blond, poprzednim razem na taką czekolade się farbowałam. To też raz mi taka ciemna ta czekolada wyszła.

Buziulka łatwo powiedzieć, a chyba trudniej zrobić :D

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczaki, trezba isc sobie obiad podszykawac bo wroci Moj i zastanie mnie w koncu przy lapku a obiadu niet :P

• inaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale jesli sie rozjasnia włosy to te przy skórze zazwyczaj wychodzą ładnie blondyńskie .. ja ta farbe nie nakładam od skóry bo wyszły by za bardzo popielate .. zazwyczaj nakładam ją tak z 4/ 5 cm od skóry tam gdzie włosy schodzą do żółtości ...

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia wpadnij do stolycy to ja Ci pomaluje ;) ja tam luie takie zabawy

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ