Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa lubie garniera te w czerwonych opakowaniach Color Sensation i Olia.
Lubię Schwarzkopf Color Mask i piasnke perfect mousse
Monia wcale nie z tymi piankami jest naprawde łatwo
Jak się raz przełamiesz to już sama będziesz działać
ja w zeszłym tygodniu sama farbowałam sobie pędzelkiem, pierwszy raz i też wyszło choć się bałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:51
-
ja nie miałabym odwagi na domowe farbowanie włosów... Zresztą są dość niesforne, nie raz fryzjerzy pytali czy w ciąży nie jest, bo wtedy podobno włos nie chce złapać koloru, a tak własnie działo się notorycznie w moim przypadku.
Po kilku latach poszukiwania znalazłam fryzjera idealnego (drogi niestety, ale warto), zawsze wychodzę zadowolona, włosy mam zdrowe i ładne, ale to też kwestia ich codziennego pielęgnowania stosowania odpowiednich kosmetyków
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
stosuję kosmetyki bez parabenów, jak najbardziej naturalne. Raz na dwa tygodnie nakładam na włosy olej kokosowy lub arganowy i trzymam go na głowie ile tylko mogę. Dwa razy w tygodniu nakładam też szybką odżywkę. I staram się nie suszyć włosów ani nie stosować żadnych pianek i lakierów.
Isia93 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyMój Poucio prawie by z głodu umarł
do mnie czarne nie pasowały..
za jasną karnacje chyba mam
suszyć - nie suszę, chyba, że sytuacja mnie do tego zmusza (jakieś wyjście) ale za to prostuje. Teraz jak mam dużo włosów i są one ciężkie to są proste.. ale jak jutro je zetne, scieniuje to poczują wolność i będzie " wyginam śmialo ciało" i prostownica wróci do łaskWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:14
-
Buziulka wrote:Isia ja też... było to 1,5 roku temu a skutki dalej na głowie nosze tej masakry. Ale ja najpierw próbowałam sama, powychodziły mi takie plamy.... czubek włosów miałam biały a końcówki brązowe... farbowałam z powrotem na ciemno bo jakoś z domu trzeba było wyjść i potem poszłam do znajomej fryzjerki i mi je rozjaśniła... ale z włosów zostało SIANO.
Monia, to nie jest trudne
Kupi sobie pianke koloryzującą albo maskę i palcami raz dwa zafarbujesz
Buziulka ja miałam dokłądnie to samo 2 lata temu, włosy mi się tak łamały, że myślałam że zostanę bez włosów, do tej pory jeszcze coś tam zostało z tego siana ale jest już dużo lepiej bo odstawiłam prostownicę a wcześniej to 2 razy dziennie czasem 3 razy musiałam prostować ;/ Głuuuupia byłam ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Ja też teraz rzadko używam suszarki, prostownicy prawie w ogóle bo mam naturalnie proste włosy. Ale mimo wszystko często rozdwajają mi się włosy
Macie jakiś sposób na to?
Sana, kolej kokosowy! Świetnie zabezpiecza końcówki włosów i sprawia, że wyglądają gładko. Należy go nałożyć na jeszcze wilgotne końcówki, jedwab też jest dobry, ale trzeba patrzeć na skład, aby było w nim jak najmniej chemii
Jest też taka nowa metoda obcinania włosów, gorącymi nożyczkami. Końcówki są zabezpieczone i podobno mniej się rozdwajają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:19
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Ja to wgl zaluje ze zaczelam eksperymenty z malowaniem wlosow bo nie dosc ze je zniszczylam to jeszcze moj naturalny kolor sie zepsul. mialam taki piekny blondzik a teraz takie mysie odrosty.. ale postanowilam sobie ze jak juz bede w ciazy na zwolnieniu siedziala to przestane malowac zeby dac im odpoczac. i tak pewnie za wiele ie bede z domu wychodzila wiec nie bede straszyla mocno ludzi. a tak to moja czupryna sobie odpocznie pare miesiecy..
-
D. wyślij zdjęcie włosów
Wiecie ja ogólnie jestem włosomaniaczką od najmłodszych lat i wiem, że wszystko co kiedyś robiłam to była wielka głupota i wtedy też wiedziałam no ale cóż człowiek młody, głupi uczy się na błędach
Mi dużo w ratowaniu włosów pomogła oliwa z oliwek
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:D. wyślij zdjęcie włosów
Wiecie ja ogólnie jestem włosomaniaczką od najmłodszych lat i wiem, że wszystko co kiedyś robiłam to była wielka głupota i wtedy też wiedziałam no ale cóż człowiek młody, głupi uczy się na błędach
Mi dużo w ratowaniu włosów pomogła oliwa z oliwek
Isia93 ja też mam fisia na punkcie włosów jeszcze zwracam dużą uwagę na paznokcie
Zaraz wstawię jakieś zdjęcieIsia93 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.