Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie staraczki;)
Założyłam ten temat żebyśmy mogły sobie poplotkować o różnych rzeczach np: staranie o dzidzie, o naszych facetach, teściowych i o wszystkim innym;) Mam nadzieję, że się dołączycie;)Ania1986 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Witam wszystkie staraczki;)
Założyłam ten temat żebyśmy mogły sobie poplotkować o różnych rzeczach np: staranie o dzidzie, o naszych facetach, teściowych i o wszystkim innym;) Mam nadzieję, że się dołączycie;)Isia93 lubi tę wiadomość
-
Ja do swojej teściowej nie umiem się przekonać by powiedzieć "mamo" tym bardziej, że mąż mówi do niej po imieniu. Póki co daję radę bezosobowo ;p
Jak czasami słucham o innych teściowych to moja jest jak marzenie. Nie wpierdziela się, czasami doradzi, ale nie ma focha jak sie jej nie słucha.
Oczywiście nie jest super sielankowo, bo to zupełnie inny typ człowieka - ale nie mieszkamy ze sobą, a wizyta raz/dwa razy na tydzień nie dołujeIsia93, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ja do mojej przyszłej teściowej zazwyczaj mówię przez Pani, nie mam pojęcia czy kiedyś jak będziemy po ślubie będę umiała powiedzieć do niej mamo-raczej nie.
Można powiedzieć, że mieszkamy razem od pół roku i na razie jest ok;) Są jedynie małe kłótnie o pieniądze ale to nie między mną a nią ale między moim kochanym a teściową, ja na razie się w to nie wtrącam...
nick nieaktualny
-
Jestem ciekawa jaka będzie moja teściowa gdy pojawi się nasz maluszek;) Tzn czy będzie się wtrącać czy nie... na razie jest super, teściowie nie wtrącają się w nic ale ciekawe jak będzie później;)
nick nieaktualnyHej!
Co do Teściowych to zalezy na jaką kobietę się trafi
Moją ja traktuję jak drugą matkę Nie miałam też dużych wahań żeby mówić do niej per 'mamo'. Teraz już jesteśmy prawie 3 lata po ślubie i w sumie z teśiową mamy dobry kontakt Wiadomo, że mamy czasem spięcia i kłotnie ale to tak samo jak z własną matką
Też jestem ciekawa jak będzie zachowywała się gdy pojawi się Fasolka...♥ Na razie cały czas doszukuje się przejawów mojej ciążyIsia93 lubi tę wiadomość
-
Moja przyszła teściowa nawet nie wie, że zaczynamy się starać. Na razie nie chcemy nikomu o tym mówić bo uważamy, że to nasza sprawa a poza tym nie chcemy zapeszać;)Ja śmiało mogę powiedzieć, że mam z nią nawet lepszy kontakt niż z moją mamą...
livia30, Lena87, momo1009 lubią tę wiadomość
Isia93 wrote:Moja przyszła teściowa nawet nie wie, że zaczynamy się starać. Na razie nie chcemy nikomu o tym mówić bo uważamy, że to nasza sprawa a poza tym nie chcemy zapeszać;)Ja śmiało mogę powiedzieć, że mam z nią nawet lepszy kontakt niż z moją mamą...
To tak jak jaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak to właśnie jest z tymi matkami
Moja mama wie, że mam pcos i się już nie dopytuje bo wie, że lekko mi z tym nie jest... Teściowej nic nie mówiłam, stwierdziłam, że powiem jej dopiero jakie mieliśmy 'przeboje' z zajściem w ciąże jak już pod moim sercem zamieszka Fasolka ♥ Nie łatwy temat....
Ostatnio tez prosiłam teściową, żeby truskawek załatwiła (ekologicznych) a ona do mnie "Co? Mani Ci się?" Ja mówię, że tak. A ona "Ok. To już jadę". I przywiozła całą łubiankę truskaweczek....♥ Trochę nawet jest kochana, tylko szkoda że te truskawki nie na Fasolkę się maniły tylko na @.....Isia93, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Niusia wrote:Tak to właśnie jest z tymi matkami
Moja mama wie, że mam pcos i się już nie dopytuje bo wie, że lekko mi z tym nie jest... Teściowej nic nie mówiłam, stwierdziłam, że powiem jej dopiero jakie mieliśmy 'przeboje' z zajściem w ciąże jak już pod moim sercem zamieszka Fasolka ♥ Nie łatwy temat....
Ostatnio tez prosiłam teściową, żeby truskawek załatwiła (ekologicznych) a ona do mnie "Co? Mani Ci się?" Ja mówię, że tak. A ona "Ok. To już jadę". I przywiozła całą łubiankę truskaweczek....♥ Trochę nawet jest kochana, tylko szkoda że te truskawki nie na Fasolkę się maniły tylko na @.....
No szkoda, ale może w tym cyklu się uda;) Ja miałam takie zachcianki, że wszyscy byli w szoku ja również, a to na śledzie w śmietanie, a to na bigos, na grysik i dużo innych hehe;) Ale ja ogólnie to często mam różne zachcianki;)
nick nieaktualny
-
Hehe no w sumie my podobnie;)
Przypomniałam sobie jeszcze, że ostatnio jadłam ptasie mleczko moczone w advocatcie hehe;) No ale nie myślę, że to ciąża, nie chcę się nakręcać
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny