Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój bierze salfazin, nawet nie muszę mu o tym przypominać;)Oprócz tego sam czasem coś szpera w internecie o zwiększeniu płodności itp, więc ja nie narzekam;) Mam to szczęście, że mój nie pali więc nie muszę go od tego odciągać pije też nie za często, wiadomo, że czasem się zdarzy trochę z kumplami wypić albo wieczorkiem piwo ale nie jest to jakaś ogromna ilość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Hey dziewczyny ja to unikam zwrotów per mamo do teściowej jakoś omijam albo pytam jakoś inaczej hehe ale kilka razy nie mogłam wybrnąć i powiedziałam mamo:)ale ja mam fajną teściową Teść jest gorszy.. bo ma charakter ze wszystko wie najlepiej.. my się dopiero będziemy starać o dzidzię za 1,5mc bo czekam na umowę w pracy:)
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta
Moja teściowa nie jest zła, ale czasem nie taktowana i cały czas by chciała mieć władze nad swoimi synkami, no ale ja jej zawsze powtarzam, że teraz to żona a nie mamusia
A co do starań niedawno straciłam dzidziusia, lekarz zalecił zazywanie kwasu zarówno mnie jak i mężowi i nawet nie sprzeciwiał się, bierze regularnie, przystopował z alkoholem i zaczął zdrowo jeść -
Moja przez lata mówiła, że mamy jeszcze czas. Od jakiegoś roku zmieniła front na "jesteś już w tej ciąży!?". Moja jest położną, więc pewnie ja będę się prosila o radę, a nie ona wtrącala ;p
Widze po jej innych wnukach i dzieciach, że pogada sobie, ale nikomu nie nakazuje "jak ma żyć". Zacytuję mą teściową, która jest bardzo dosadna "każdy sra do swego gniazda"Isia93 lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o moja tesciowa to jest super babeczka zawsze moge na nia liczyc i maz gada ze ona traktuje mnie jak core:D
Isia93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czekolada wrote:
A co do starań niedawno straciłam dzidziusia, lekarz zalecił zazywanie kwasu zarówno mnie jak i mężowi i nawet nie sprzeciwiał się, bierze regularnie, przystopował z alkoholem i zaczął zdrowo jeść
Przykro mi..Czekolada nie trzeba się poddawać ja kwas biorę już od 4mc żeby pół roku przed ciążą już się zabezpieczyć w jego ilość
A co do Teściowych to nasza nie domyśla się o naszych planach dopiero jak juz będziemy pewni u lekarza ze zaszłam to powiemy:)Isia93 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Przykro mi..Czekolada nie trzeba się poddawać ja kwas biorę już od 4mc żeby pół roku przed ciążą już się zabezpieczyć w jego ilość
A co do Teściowych to nasza nie domyśla się o naszych planach dopiero jak juz będziemy pewni u lekarza ze zaszłam to powiemy:)
Moja tak samo, w ogóle cała rodzina dopiero wtedy się dowie;)
U mnie tez nikt nie wie o starankach w ogole wiedza tylko 3 osoby z naszego otoczenia...mysle ze nawet nikt nie daje nam szans na ciaze dlatego nikt nie pyta nie nalega itd..no ale takie zycie...
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja Trochę z innej beczki, bo o mojej teściowej wolę nie rozmawiać hehe.. Dziewczyny wiem że mam spóźniony zapłon ale zaczęłam czytać 50 twarzy Greya i powiem wam rozpiera mnie już nie myślę o tym że serduszkowanie to "robienie dzidziusia". Polecam, można się nakręcić na odrobinę szaleństwa )) i odświeżyć trochę klimat
Lena87, Niusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJadhira wrote:Ja Trochę z innej beczki, bo o mojej teściowej wolę nie rozmawiać hehe.. Dziewczyny wiem że mam spóźniony zapłon ale zaczęłam czytać 50 twarzy Greya i powiem wam rozpiera mnie już nie myślę o tym że serduszkowanie to "robienie dzidziusia". Polecam, można się nakręcić na odrobinę szaleństwa )) i odświeżyć trochę klimat
Jednym słowem, wciągnęłam wszystkie części Nosem żałuję że tak szybko przeczytałam ale czekam z niecierpliwością na film -
nick nieaktualnyCzekolada mocne kciuki! Walczcie dalej
Jadhira, Lena to jest zaj...sta trylogia!!! Ja tak samo nie wiedziałam kiedy strony mi ubywają przy czytaniu
POLECAM WSZYSTKIM!
Fajna powieść dla 'odkurzenia' zwiazku
Ja też wyczekuję filmu, ale boję się że nie spełni moich oczekiwań.... -
Jeśli lubicie książki o TAKIEJ tematyce, to bardzo podobna jest trylogia Dotyk, Płomień i Wyznanie Crossa (nie wiem w jakiej kolejności są ;p) Autor: Day Sylvia.
Babeczka na bank inspirowała się Grayem, ale warto przeczytać. Przy czym zaznaczam, żeby nie czytać Crossa zaraz po Greyu, bo są bardzo podobne wątki - tylko sex jakby w innych klimatach
-
Co do filmu to będzie słabo
http://www.eska.pl/hotplota/news/50_twarzy_grey_039_a_oficjalny_trailer_zobacz_koniecznie/79646
tu jest trailer.
Greya powinien grać mega przystojny gościu, ciacho, o boskim ciele, a ten aktor jest moim zdaniem przeciętny.
Miał podobno grać Matt Bomera (polecam wpisać w google) i on mi duuuużo bardziej pasuje!
tutaj w nieoficjalnym zwiastunie jaki krążył po necie http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0Jadhira lubi tę wiadomość
-
A ja w ogóle nie czytałam...ale może przeczytam skoro polecacie;)
Na film również czekam. Zgadzam się z Tobą Katarzyna ten aktor też mi nie pasuje do tego filmu;/ Też myślałam, że to będzie jakiś super przystojniak;P
nick nieaktualnyMi też nie pasuje Bomer byłby lepszy, ale była tez wersja, że Patison miał grać! Uwielbiam tego aktora ♥ I to nie przez Zmierzch hehhe
Widziałam ten trailer i tez się boję rozczarowania filmem
Słyszałam o tych książkach Katarzyna 87
Ja polecam jeszcze fajną polską pisarkę Magdalena Witkiewicz "Szkoła żon". Książka warta zachodu:D Zwraca uwagę na pewne rzeczy których nie zauważamy...
Isia wciągnie Cię nawet nie wiesz kiedy! Ja zaczęłam czytać I częśc zanim kolejna sie ukazała a później myślałam, że nie doczekam do ostatniej