Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno zżyłam sie z wami i czas mi szybciej leci...człowiek taki samotny się nie czuje...koleżanek zbytnio nie mam bo już kazda swoje rodziny, obowiązki wiadomo...ach jakoś to przezyję, dobrze, że to tylko 550 km od domu jak wyjeżdzał do Norwegii to szału dostawałam , że to za morzem i wogle tak daleko ale raz tam poleciałam Norwegię zwiedziłam przez miesiąc pieknie tam jedyna pozytywna rzecz bo pieniedzy jak nie było tak nie ma ile by się nie zarobiło tyle się wyda:D:D
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Z mężem mieszkamy ponad rok od ślubu i ani razu nie miałam sytuacji, żeby mąż gdzieś wyjechał i nocował gdzieś poza domem, a ja w domu sama. Była jedna sytuacja, że mąż był sam w domu przez tydzień, bo ja w szpitalu byłam
-
nick nieaktualny
-
Hehe Niezłe
Ja jestem te 5 miesięcy po slubie i też spędzałam czas bez małża Ba 2 dni po ślubie musiał wyjechać do tego nieszczęsnego Zgorzelca na dwa tygodnie.
U nas na szczęście była ta możliwość zmiany miejsca pracy bez zmiany warunków.przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie zmiana miejsca pracy bez zmiany warunów nam się inaczej pokuładało...maz kiedyś prowadził tartak szło jak cholera...poziom zycia był "niezły",później tartak padł poszedł tu gdzieś do pracy i nie mogliśmy sie przestawić na inne zycie...więc została praca za granicą...to nasz świadomy wybór choć łatwo nie jest ale tacy już jestesmy ...no i nie ma co ukrywać tam zarazbia naprawde dobrze a chcemy kiedyś coś Polci po sobie zostawić i zapewnić jej życie naprawde wygodne więc trzeba dupe ściskać....nie wyobrażam sobie nie miec czegoś dla dziecka bądż czegoś mu odmówić...nie zafundowac wczasów, ferii wycieczek... kazdy ma swój sposób na życie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka spowrotem
D. będzie dobrze
pogodzicie się i weekend będzie piękny
Przyszła Mama z nami raz dwa zleci Ci ten czas bez małża. A swoją drogą mój H otwiera tartak właśnie
Cieszę się, że to zaliczeniu podłogi nic Ci nie jest :*
Mój wyjechał kiedyś do Francji na miesiąc i raz do Niemczech ale na kilka dni tylko. Ja właśnie chciałabym w tym związku wyjechać za granice.. Może się kiedyś uda, zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonik, ja mam cały Twój album zapisany
wyślę Ci wyślę
Jak uda mi się to dziś a jak nie to jutro przy dziennym świetle
specjalnie sie umaluje
Przyszła mama czekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 18:42
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny