Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam potwierdzonerj owulacji, wiem tylko, ze pecvherzyk byl, czy peknal nie masm mpojecia, nie bylam na monitoringu.
Moj wykres nie pokazuje owu, nie ma skoku temperatur.
Zminilam godzine mierzenia w ttym cyklu na wczesniejsza, moze teraz cospokaze, zobaczymy:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
hej dziewczyny potrzebuje informacji jak opłacić abonament z Niemiec, tzn nie mam konta w polsce i czy istnieje mozliwosc opłacenia abonamentu z konta niemieckiego lub przez niemeicki rachunek bankowy? pisałam do administratora jednak odp nie mam , dziekuje
-
nick nieaktualnyJa tez nie wiem jak z tym płaceniem ale jakaś mozliwosć musi być!
Właśnie kupujecie te abonamenty premium?
Mi sie wydaje że na to trochę szkoda kasy....
Być moze MagdaMuminek ale ja teraz olewam to leczenie i zobacze co czas pokaże... Jeśli nic z tego to się będę szprycowac czym się da!
Isia to właśnie tez jest jakaś kolejna nadzieja... Mam nadzieję, że Tobie ziółka pomoga a z czasem moze i ja sie przekonam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell ja biorę dupka ale tylko na wywołanie @....
Wiem, że dziewczyny biorą, ale zazwyczaj do tego jeszcze jakiś inny lek mają dołaczony i oczywiście od organizmu zalezy jakie to przyniesie rezultaty...
On w ogóle jest dobry na podtrzymanie ciązy podobno
A Tobie chce dupka z czymś jeszcze połaczyć? -
nick nieaktualnyNiusia wrote:Evell ja biorę dupka ale tylko na wywołanie @....
Wiem, że dziewczyny biorą, ale zazwyczaj do tego jeszcze jakiś inny lek mają dołaczony i oczywiście od organizmu zalezy jakie to przyniesie rezultaty...
On w ogóle jest dobry na podtrzymanie ciązy podobno
A Tobie chce dupka z czymś jeszcze połaczyć?
Duphaston dostałam na plamienia i podtrzymanie ciąży od przyszłego cyklu stymulacja,a ogólnie biore Cyclo-progynove plus inofolic,euthyrox25 a dupek od następnego dc od 16 do 25 cylku.