Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dalej w radiu ogłoszenia wyborcze bo druga tura wyborów jest u nas i w mieście dalej i ciągle gadają, jakie to będzie wszystko piękne jak zostaną wybrani... trele morele... uszy więdną.
I w ogóle.. trzymajcie kciuki za moją prababcie.. Ma dziiaj operację na kamienie w przewodzie w woreczku żółciowym , a kobieta ma już 96lat. Będzie dobrze, będzie dobrze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:24
-
nick nieaktualnyTak mam. Wrócił dzisiaj ale ciekawe na jak długo
Wyskoczyłam sobie do apteki po te moje przeklete tabsy i normalnie wiatr taki zimny wieje.. szok. Zmarzłam jak nie wiem.
Futuremama tez bym chciała coś swojego
Ale wiosną otwiera biznes mój wiec ja muszę poczekać ze swoimi ambicjami
Teraz bym chciala miec prace jakąs stalą w miare.. chciałabym isc dalej na studia eh cieżkie to życie
-
nick nieaktualnyNoo nie ale on jest spoko
Jak jest to chociaż mogę sobie wykoczyć na miasto a tak to musze siedziec u i kwitnąć
Ja też mam obiad z wczoraj wieec luz bluz ale moj już coś marudzil, że będziemy drzewo ciąć i już mi się nie chce.
A z tym porządkiem to też u mnie słabo.. lubie jak jest czysto ale sama nie umiem tego utrzymać
Mój H to totalny bałaganiarz, ja nie jestem lepsza i katastrofa
ale to tylko jesli chodzi o nasz pokoj bo kuchnia i lazienka to wiadomo, trzeba po sobie sprzatac bo bedzie awantura
Ja skończyłam zarządzanie zasobami ludzkimi i marzy mi się praca z ludźmi: kadry, szkolenia, coaching taka fajna Pani Kierownik
a jak nie to prace nad tabelkami też chetnie przyjme bo lubie liczyc ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czekam na Kosogłosa - jak pojawi się u mnie i też polece oglądać
Film jest o dziewczynie ,która miała wypadek i nawiedza jako duch - faceta, który wynajął po niej mieszkanie afacet jest bardzo samotny i tak dalej i tak dalej.
Fajny, fajny
troche śmieszny, troche smutny -
nick nieaktualny