Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama to taka pipka właśnie Zresztą jak obie siostry. Ja to już bardzej tatusiowa Hmmm... Ty a może na ślub przyjadą prosić ? zaręczyli się ostatnio... ? Hmmm... albo na chrzciny... Albo na ślub i chrzciny ?
Prosze Cie jakie ona pytania im zadawała Skąd są, czy mają samochód, czy są wdowcami czy rozwodnikami, czy pracują itd. -
Tak chodziło mi o Twoją teściową hehe
Wiem jak to jest, bo sama to teraz przeżywam;/ Tylko jakoś odziwo nie mam parcia żeby zrobić ten test, zawsze to już nie mogłam się doczekać a teraz jakoś nie chce go robić ;/
Chyba za bardzo się boję;/monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Oj jakie słodkie
Możesz zamówić
JHa raczej nie będę czegoś takiego robić, bo mów jest na bieżąco, wie kiedy mam mieć @, kiedy mam płodne itp więc nie było by niespodzianki;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Mój tam na szczęscie nie wie. Wczoraj się tylko zapytał czy już wiem czy coś tam rośnie czy nie.
A jak teściowa będzie przychodzic to taką będę zakładać :D
http://pl.dawanda.com/product/63972839-T-shirt-12-18M-80-86-Moja-mama-z-rozemIsia93 lubi tę wiadomość
-
I tak mi się marzy, ze jak bedzie dziewczynka to wszystko na różowo będzie zrobione to co się da z jedzenia, kubeczki, talerzyki itd., a jeśli chłopiec to niebieskie. Echhh marzenia... dobrze, ze za nie nie karzą
Znow przeglądam wozkiIsia93 lubi tę wiadomość