X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.
Odpowiedz

Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elluuu Nowa

Wysłany: 3 października 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elluuu wrote:
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?
    Zależy od to za typy torbieli

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ