X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.
Odpowiedz

Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elluuu Nowa

Wysłany: 3 października 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elluuu wrote:
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?
    Zależy od to za typy torbieli

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ