Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.
Odpowiedz

Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elluuu Nowa

Wysłany: 3 października 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elluuu wrote:
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?
    Zależy od to za typy torbieli

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ