X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.
Odpowiedz

Możliwe, że taki temat jest ...torbiel na jajniku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elluuu Nowa

Wysłany: 3 października 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elluuu wrote:
    Cześć dziewczyny😉
    Mam pytanie. Czy torbiel na jajniku można wyleczyć jakimiś naturalnymi sposobami? Jakimiś sprawdzonymi metodami? Lekarz naciska na tabletki anty. mówi, że tylko tak się torbieli mogę pozbyć. Ale już kiedyś brałam tabletki i nie czułam się po nich dobrze. ( Ból nóg i kilogramy poszły w górę) Są jakieś inne sposoby?
    Zależy od to za typy torbieli

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ