My się wciąż nie poddajemy 💪🏼 w lutym tulić Cię będziemy 👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Sikoreczkaaa wrote:Hej
przepraszam że tak wyskakuje z pytaniem
jaką metoda operowane? I ile mąż dochodził do siebie? Jakie macie wyniki przed?
Hej, po to tu jesteśmy, żeby pytać, nic się nie przejmuj
Wiesz co, nie mamy wyników bo u męża żylaki zostały wykryte "przy okazji" badania przepukliny pachwinowej. I dokładnie tak samo przy okazji zostały zoperowane, a że były to dwa zabiegi podczas jednego to mąż miał normalną klasyczną operacje. I powiem Ci szybko doszedł do siebie, ból i mocne oszczędzanie około miesiąca, trochę ponad miesiąc zaczęliśmy "delikatnie" współżyć a teraz po trzech miesiącach wszystko wróciło do normy i zaczęliśmy starania od nowa -
Dziewczynki, spojrzenie swoim trzeźwym okiem bo chyba oszaleję...
Dziś 10 DPO, dwa testy z rana, co o tym sądzicie? Czy Wy też coś tam widzicie? To głupie cienie czy delikatna kreska?
https://ibb.co/jRrCP24Nieprzejrzysta, pp2018, Darrika, Lavenda, Anulek84, Hach, Frajda, kasia97, PaulaG, BillieJean lubią tę wiadomość
-
LutekPaulutek wrote:Dziewczynki, spojrzenie swoim trzeźwym okiem bo chyba oszaleję...
Dziś 10 DPO, dwa testy z rana, co o tym sądzicie? Czy Wy też coś tam widzicie? To głupie cienie czy delikatna kreska?
https://ibb.co/jRrCP24pp2018 lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Coś widać 😊może wybierz się na betę a rozwieje wątpliwości?
Przez pracę dopiero w piątek będę mogła iść na badania 🙈 ale póki co będę się wspierać testami. Z jednej strony wcześnie jeszcze, z drugiej gdzieś z tyłu głowy strach że bardzo blade to 🤣 -
LutekPaulutek wrote:Dziewczynki, spojrzenie swoim trzeźwym okiem bo chyba oszaleję...
https://ibb.co/jRrCP24
Oj nonewidentie jakiś cień kreski jest i to nie aż taki mały, wspieraj się testami jak coś jest na rzeczy będzie ciemnieć, trzymam kciuki 😁LutekPaulutek, pp2018 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
https://ibb.co/jRrCP24
Miałam podobną bladość na teście ok. 10 dpo. U mnie przy becie ok. 200 test był niewiele ciemniejszy i baaaardzo blady 😅, więc testów nie polecam, ale jak beta dopiero w piątek to trudno będzie wytrzymać -
pp2018 wrote:Miałam podobną bladość na teście ok. 10 dpo. U mnie przy becie ok. 200 test był niewiele ciemniejszy i baaaardzo blady 😅, więc testów nie polecam, ale jak beta dopiero w piątek to trudno będzie wytrzymać
Ale wszystko z ciążą w porządku, bladość testu nie sugeruje bardzo niskiej bety? Masz rację że ciężko będzie wytrzymać i już kombinuje jakby to zrobić wcześniej... 🤣 -
LutekPaulutek wrote:Hej, po to tu jesteśmy, żeby pytać, nic się nie przejmuj
Wiesz co, nie mamy wyników bo u męża żylaki zostały wykryte "przy okazji" badania przepukliny pachwinowej. I dokładnie tak samo przy okazji zostały zoperowane, a że były to dwa zabiegi podczas jednego to mąż miał normalną klasyczną operacje. I powiem Ci szybko doszedł do siebie, ból i mocne oszczędzanie około miesiąca, trochę ponad miesiąc zaczęliśmy "delikatnie" współżyć a teraz po trzech miesiącach wszystko wróciło do normy i zaczęliśmy starania od nowa
To superu nas tylko lub aż żylaki które wpływają na wyniki nasienia. W lipcu mamy mikrochirurgie więc mam nadzieję że też odbędzie się bez komplikacji.
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB -
Kochana tak!
Tak mocno trzymam kciuki 🥰🥰🥰
Teraz będzie dobrze ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2024, 07:42
monii00, Darrika lubią tę wiadomość
Walka o pierwsze dziecko
♀️ 31l. ♂️ 42l.
✅️Parametry nasienia
☑️08.2024 Cb💔
✅️07.2024 cykl z Lamettą ⏸️ z niedrożnego jajowodu
☑️04.2024-06.2024 Clo/Lametta ❌️
☑️ 💔17.04.2023 Poronienie zatrzymane
✅️20.03.2023 ⏸️
(zajście w ciąże naturalne po 6cs.)
U mnie:
☑️Niedrozność prawego jajowodu (sono-HSG)
☑️Trombofilia wrodzona hetero+ mutacja Mthfr homo
✅️Tarczyca✅️hormony✅️wit.B12-442 ✅️ wit.D3- 67 ✅️Ferrytyna 95 ✅️kwas foliowy 34✅️naturalne owulacje ✅️AMH 2,25 ng/ml (10.06.2024)
☑️ Homocysteina 9,68 walka o⬇️
↪️7 🥳
✅️ pasożyty, helicobacter- ujemny u obojga
🔜sonovaginografia +biopsja endometrium
🔜 badanie fragmentacji DNA +test HBA nasienia -
Sikoreczkaaa wrote:To super
u nas tylko lub aż żylaki które wpływają na wyniki nasienia. W lipcu mamy mikrochirurgie więc mam nadzieję że też odbędzie się bez komplikacji.
Będzie dobrze! My pierwszy cykl po operacji i może widziałaś wcześniej (dodałam zdjęcie) coś u nas jest na rzeczy bo jakiś cień się majta.Jeśli faktycznie się udało to uważam że to dzięki operacjia mój mąż miał bardzo zaawansowane żylaki jak się później okazało, więc trzymam kciuki mocno!! ❤️
Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
-
LutekPaulutek wrote:U mnie podobnie cień na teście o czułości 10, więc kochana, musimy maszerować na betę 🤣🤣
Nie mamy innego wyjścia.. najlepsze, że jedna aplikacja mówi mi 12 dpo a druga 15 dpo 🤷🏻♀️ wiesiołek chyba przyspieszył mi owulację 😳Anulek84 lubi tę wiadomość
-
monii00 wrote:Gratulacje ❤️ trzymam kciuki ✊️🍀
Nie mamy innego wyjścia.. najlepsze, że jedna aplikacja mówi mi 12 dpo a druga 15 dpo 🤷🏻♀️ wiesiołek chyba przyspieszył mi owulację 😳
Ja dopiero 10 DPO więc próbuje się powstrzymać ale podejrzewam że wiesz jak jest 🤣 -
LutekPaulutek wrote:Ja dopiero 10 DPO więc próbuje się powstrzymać ale podejrzewam że wiesz jak jest 🤣
-
Ja dzisiaj nie mogąc się powstrzymać zrobiłam test, 10 dpo i niestety, ale bielsze nie będzie 😅 LutekPaulutek, na twoim teście przede wszystkim tym paskowym cień na pewno jest dość wyraźny
trzymam kciuki
Ona 👱🏻♀️: 26 l. brak zdiagnozowanych problemów
On 🧔🏻♂️: 33 l. teratozoospermia
Początek starań: czerwiec 2024
20.09.2024 7t1d- poronienie zatrzymane 💔
to be continued… -
Ja Kochane na jakiś czas się żegnam. Dziś zaczynam pierwszy dzień z lamettą. Ale zanim połknę pierwszą tabletke to Idę zbadać 5tarczycową, prolaktyne, estradiol, lh, fsh i kwas foliowy. Wrócę do was po owulacji 😃
Czytanie forum i widok II kresek u dziewczyn a potem informacje o ich poronieniach mają na mnie zły wpływ i się wtedy okropnie stresujeA niestety w czerwcu było tych przypadków sporo.
A ja muszę się wyluzować bo ostatnio NIEmyslenie dobrze mi wychodzi i chcę żeby tak jeszcze trochę zostało.
Zajrzę do was pewnie jutro albo dziś wieczorem jak już będą wyniki żeby skonsultować z wami 😃
Życzę wam powodzenia! ❤️
Jadzia19, monii00, Darrika, Anulek84, Lasia1234, Hach lubią tę wiadomość
Walka o pierwsze dziecko
♀️ 31l. ♂️ 42l.
✅️Parametry nasienia
☑️08.2024 Cb💔
✅️07.2024 cykl z Lamettą ⏸️ z niedrożnego jajowodu
☑️04.2024-06.2024 Clo/Lametta ❌️
☑️ 💔17.04.2023 Poronienie zatrzymane
✅️20.03.2023 ⏸️
(zajście w ciąże naturalne po 6cs.)
U mnie:
☑️Niedrozność prawego jajowodu (sono-HSG)
☑️Trombofilia wrodzona hetero+ mutacja Mthfr homo
✅️Tarczyca✅️hormony✅️wit.B12-442 ✅️ wit.D3- 67 ✅️Ferrytyna 95 ✅️kwas foliowy 34✅️naturalne owulacje ✅️AMH 2,25 ng/ml (10.06.2024)
☑️ Homocysteina 9,68 walka o⬇️
↪️7 🥳
✅️ pasożyty, helicobacter- ujemny u obojga
🔜sonovaginografia +biopsja endometrium
🔜 badanie fragmentacji DNA +test HBA nasienia