My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik wrote:Witam dziewczynki
z gory przepraszam za literòwki le pisze z tel. Jestem juz po wizycie przebdana z kazdej mozliwej strony siedzilam w gbinecie 40 min.
Zrobil mi cytologie, zbadal mnie n fotelu,usg dopochwowe,usg piersi i tarczycy. Do tego wypytal sie mnie wszystko przegladnal sterte moich wynikow badan.
A wiec najwazniejsze wszystko ok nie ma jakisch nieprwidlowosci jest pecherzyk w ktorym widac cialko zolte, jest drugi ale mowil ze z niego raczej nic nie bedzie bo jest wedlug niego takich pecherzykiem nieprawidlowym (szczerze troszke mnie scielo i mam metlik bo mimo wszystko nie jestem gotowa na blizniaki, maz przerazony) oczywiscie na koniec zapytalam o bete czy nie za wysoka bo czytalam ze moze oznaczac blizniaki hehe pan sie rozesmial i jeszcze raz powiedzial ze on nie uwaza zeby tak bylo.
Ewcia cieszę się że wszystko dobrze.
Cytologię zawsze robią na pierwszej wizycie ciążowej? Nawet jak było niedawno robiona? -
Krokodylica wrote:Ewcia cieszę się że wszystko dobrze.
Cytologię zawsze robią na pierwszej wizycie ciążowej? Nawet jak było niedawno robiona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 16:24
-
Ania_84 wrote:Ewik super info
cymcia
na poprawe humou obejrzyj tylko jak jestes w miejscu publicznym to lepiej niebo troche lande cytaty ide
Motyl - mam w dupie
https://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs
Ten motyl to mój idol od dawna.Ania_84, cymcia lubią tę wiadomość
-
My dziś zjedliśmy na mieście i poznajemy uroki jazdy kkomunikacą miejską bo auto w warsztacie. Mąż był na badaniach- oczekujemy na wyniki. Okazało się że coś źle usłyszał i razem z posiewem 150zl więc nie jest źle
Nenaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:My dziś zjedliśmy na mieście i poznajemy uroki jazdy kkomunikacą miejską bo auto w warsztacie. Mąż był na badaniach- oczekujemy na wyniki. Okazało się że coś źle usłyszał i razem z posiewem 150zl więc nie jest źle
Właśnie miałam rano pytać jak badania i patrz, wyleciało mi. -
smarta wrote:Powiem wam że irytuje mnie to że ciążę liczy sie od @. Dopiero co Kroko test robiła a to juz 5 tydzień. No bez jaj...
Hehe a w czym Ci to przeszkadza?W sumie jest to dziwne bo niektóre dziewczyny mają bardzo długie cykle i bardzo późne owulki i wtedy to liczenie jest niemarodajne. Ale cóż, trzeba przyjąć że tak po prostu jest.
-
ja przy Zuzi 160 za wszystkie badania zapłaciłąm plus potem co miesiąc morfologia a w połowie krzywa cukrowa
brzuch mnie poboolewa dziś i chyba zaraz zasnę
ja normalnie chyba nie dam rady z tym czekaniem heheh tym bardziej ze to koncówka urlopku bedzie -
Dlaczego ciążę liczy się od ostatniej miesiączki?
Czas trwania ciąży, z punktu widzenia medycznego, trwa dłużej niż od momentu samego zapłodnienia. Organizm kobiety przygotowuje się przecież co miesiąc do przyjęcia komórki jajowej. Już w trakcie miesiączki, kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest wydalana z częścią błony śluzowej macicy, w jajniku dojrzewa kolejne jajeczko. Dlatego, jeśli dojdzie do zapłodnienia, ciąża liczona będzie z uwzględnieniem daty ostatniej miesiączki. -
Krokodylica wrote:Ten motyl to mój idol od dawna.
ja dzis o I raz obejrzalamKrokodylica lubi tę wiadomość