My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta, to wyniki dzisiaj? trzymam kciuki
ja tez czekam na wynik mojej betyciagle strone odsiwezam, hehehe
wlasnie cala rodzinka poszla drewienko do kominka ukladac a ja sobie siedzieaz mi glupio
tylko mama wie ze kropek w drodze
w Norwegii od momentu zajscia wciaze az do porodu nie grzebia przy szyjce ze wzgl. na, wg nich, ryzyko poronienia oraz infekcji. w sytuacji koniecznej, jak np. w 27 tc saczyly mi sie wody, to zrobili mi badanie przy zastosowaniu wziernika itp. a tak to tylko pytaja czy wszystko ok, mierza, waza, cisnienie, bad. moczu i raz na jakis czas spr. czy anemii nie ma.Krokodylica, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:My dziś zjedliśmy na mieście i poznajemy uroki jazdy kkomunikacą miejską bo auto w warsztacie. Mąż był na badaniach- oczekujemy na wyniki. Okazało się że coś źle usłyszał i razem z posiewem 150zl więc nie jest źle
-
oj wspolczuje! my komarow boomy sie jak ognia. moj maz ma straszna reakce alergiczna po ich ukaczesniu. rok temu bylismy na dzialce znajomych niedaleko jeziora. masakra!!!
a jak samopoczucie? problem jelitowy minal? u nas w N siemie lniane itp. mozna kupic w skepach ze zdrowa zywnoscia. moze u was tez sa? -
beszka wrote:oj wspolczuje! my komarow boomy sie jak ognia. moj maz ma straszna reakce alergiczna po ich ukaczesniu. rok temu bylismy na dzialce znajomych niedaleko jeziora. masakra!!!
a jak samopoczucie? problem jelitowy minal? u nas w N siemie lniane itp. mozna kupic w skepach ze zdrowa zywnoscia. moze u was tez sa?
Problem jelitowy tzw minal na szczescie rowniez narazie
Ogolnie wporzo..to i tamto...jak to w drugiej fazie