My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aktualizacja
TESTUJĄCE Z GANGU:
01.08 - Asha
01.08 - Momo1009
05.08 - Czarnula
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
xx.09 - Thaliamomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredka prośbę mam..
Masz tu godnego polecenia gina? Jeśli tak, napisałabys coś w wolnej chwili na priv (nie chcę tu lokalnego tematu wtłaczać). Bo ja się dziś dowiedziałam, ze musze zmienić.. dluższa historia i nie chce mi się do niej wracać, już się dość dziś nawkurzałam********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Kseniu, naprawdę wiem, jak się czujesz i też życzę Ci żeby wszystko jak najszybciej było za Tobą, w każdym razie chciałam Ci powiedzieć, że taka diagnoza to nie koniec świata tylko sygnał, że musisz bardziej na siebie uważać i że coś jest nie tak: albo organizm osłabiony, albo jakaś infekcja grzybicza przewlekła, albo brak odpowiedniej flory bakteryjnej, trzeba poszukać przyczyny i wytłuc!
a maleństwo będzie pierwszeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 20:56
Anastazjaaa, Ksenia lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Nooo ale nic nie będzie bo nawet owulacji nie bylo
wystarczy na mój wykres popatrzeć
Nie wiem kochana nie wiem bo masz temp regularna teraz, nie skacze ci tak, to ze skoku nie ma owszem ale sie zmienila i to duzo...po tym sluzie twoim wlasnie...ja tu wstawialam wykres Rudzi zobacz sobie, podobna sytuacja i ciaza sie skonczylo a skoku zadnego poszla w dol, a u ciebie jest bardzo duza zmiana w temp, przestala skakacCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
u mnie też nie gnietliwie, wyprałam już wyschły i czekają na przyjście, ale ten przylizie po 22 zmęczony i dupa z tego będzie, to może połażę po domu nago, to zaraz zawiesi, co by inni faceci nie mogli mnie oglądać
Czarnula87, Arienna lubią tę wiadomość