My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny, dziekuje wam za gratulacje, mam nadzieje ze ciaza sie utrzyma. tak jak pisalam tak dlugo sie staralam ze juz mysle sobie ze musi sie utrzymac inaczej byloby to naprawde niesprawiedliwe szczegolnie ze to pierwsze dziecko i mam skonczone 34 lata. Dla tych ktore chcialy zobaczyc ponizej wklejam moj cykl. Dodam tylko, ze w tym cyklu szczesliwym, nic nie wskazywalo na ciaze, tempka na poziomie 36,8 stopni. Co ciekawe zauwazylam ze ponad rok temu jak sie staralam mialam ten sam termometr i tempka w drugiej fazie dochodzila do 36,9 i 37. Natomiast od pol roku raczej byla na poziomie 36,8, nie wiem z czym to jest zwiazane ale wydawala mi sie zawsze nisko i bylam przekonana ze majac 36,8 w ciazy byc nie moge, a tu prosze. Co ciekawe jeszcze w cyklach w ktorych duzo myslalam o ciazy, duzo czytalam na necie i kiedy budzilam sie rano juz o 6h00 z przejecia zeby zmiezyc tempke, to w cyklach tych mialam bardzo krotka druga faze cyklu, ogolnie cykle trwaly krotko 25 lub 26 dni. Gdy sobie odpuszczalam dochodzily do 28/29 dni. Powiem wam jeszcze cos smiesznego, ogldalam 2 dni temu program, w ktorym byla mowa o zlym samopoczuciu w domu, np gdy sie spac nie moze itd, ze czasem zyly przebiegaja przez dom w niektorych pomieszczeniach i ze jest niedobra energia. Nigdy w to nie wierzylam, w programie tym byl przypadek kobiety ktora nie mogla zajsc w ciaze od 4 lat, i miala tez nieudane 4 proby invitro. Osoba zajmujaca sie sprawami przeplywu pozytywnej energii i zylami wodnymi, kazala jej zmienic pokoj i przestawic lozko i co smieszne kobieta ta zaszla w ciaze. Nie wiem czy u mnie to zbieg okolicznosci ale 17 miesiecy staran i nic, inseminacja nie udana, a 1,5 miesiaca temu sie przeprowadzilismy, dokladnie 30 lipca i w pierwszym miesiacu staran, cykl zaczelam 10 sierpnia w nowym mieszkaniu i odrazu zaszlam w ciaze, niewyobrazalne ale prawdziwe. Teraz sobie mysle ze moze w tamtym pokoju co stalo lozko cos bylo nie tak. Pomyslicie wariatka... ale moze fakycznie jakiez zyly wodne wprowadzaly niedobra energie.
A co do jescze oznak ciazy, to nie mialam zadnych objawow, brzuch bolal jak na okres, siku nie latalam robic, nie bylo mi nie dobrze, piersi byly takie same, lekko bolace jak przed okresem. Nic nie wskazywalo na ciaze, tylko brak okresu. Trzymam za was kciuki, nie traccie wiary, udaje sie, tylko trzeba byc cierpliwym.
kalitria, Modelka, Mili, Makak, MalutkaEve, Iwka, Ciapulinka, Anulkaa, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
Matylda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek Słoooonko Tylko ten ból głowy może przejdzie ...
Matylda - i ja gratuluję
No to ... kolejny dzień czas zacząć
Ps. poczytałam wczoraj wasze wczorajsze wpisy - ale się uśmiałam, a ten wibrator z funkcją in vitro - no mistrzostwo świata Opatentujcie, produkujcie i jazda - sprzedawać ale byłby popularny hahahaahahhaMalutkaEve, celia, Andzia33, Makak, Fedra, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny