My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Kochana zapraszamy !!!!!
Jak fajnie Ja w listopadzie skończę 29 ... buuuuu ....
ja skończyłam w lipcu ale jakoś tego nie odczuwam zważywszy ze ostatnio wszyscy sie dziwią jak mówię ile mam lat bo podobno wyglądam na 5 mniej więc grut to dobre samopoczucieIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Jasne My tu jesteśmy same 18'tki z pięcioletnim stażem , tak że wiesz
nie nie Kochana My wszystkie 18 plus vat jak to mawia mój małżonekMakak, maximka84, biedronka1982, Katha81, Andzia33 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnycelia wrote:
Hahahahahaha, nie ma litości dla 3 przed wiekiem !!!!!!
hahahaha, ale Was luuuubię
a 18 + vat baaaardzo mi się podoba hahahahahaFedra, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
no to z checia dolaczam do Was kobietki- 31 lat juz niestety lub stety mam staramy sie o pierwszego dzidziusia od poltora roku.... w tym obecnym cyklu bylam u ginki i wszytsko ze mna jest ok ... dala nam pewne rady i dzialamy dostalam takze luteine. witam Was 30-stki
maximka84, Iwka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlubik niespieszacych sie do oltarza powiekszyl sie oto o nowa czlonkinie. WITAMY SERDECZNIE!
celia, Blysk_kotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgoo wrote:no to z checia dolaczam do Was kobietki- 31 lat juz niestety lub stety mam staramy sie o pierwszego dzidziusia od poltora roku.... w tym obecnym cyklu bylam u ginki i wszytsko ze mna jest ok ... dala nam pewne rady i dzialamy dostalam takze luteine. witam Was 30-stki
Witamy
Jakie rady ? Podziel się ...
Z Toba wsio ok - to super Mąż robił badanie nasienia ? Jeśli tak to go wysyłaj ! Ja zrobiłam to zbyt późno ... ;\ -
maximka84 wrote:Witamy
Z Toba wsio ok - to super Mąż robił badanie nasienia ? Jeśli tak to go wysyłaj ! Ja zrobiłam to zbyt późno ... ;\
Maxima nie wolno myśleć ze wysłalaś go za późno trzeba się cieszyć ze go wysłałaś i ze niedługo rozwiąże się Wasz problem i będziecie szczęsliwymi rodzicamimaximka84 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Echhh Fedra, troszkę za późno ... bo za chwilę miną 2 latka starań, a jakby poszedł 2 lata wcześniej to może już byśmy byli rodzicami ... no ale ... lepiej późno niż wcale, dlatego uczulam wszystkie - brać facetów na badania i nie ma że nie ...
no to Ty chyba niechcesz wiedzieć ile My sie staramy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Witamy
Z Toba wsio ok - to super Mąż robił badanie nasienia ? Jeśli tak to go wysyłaj ! Ja zrobiłam to zbyt późno ... ;\maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej kobietki mam pytanie jak to jest z ta szyjka macicy bo mi sie wydaje ze ja ja caly czas czuje przez caly cykl moge ja wyczuc palcami czy to znaczy ze jest caly czas nisko ? czy to w ogole jest mozliwe wiem ze ten temat pewnie byl nie raz poruszany ale ja dalej tego nie kumam jezeli ktoras potrafi mi to wytlumaczyc jak krowie na rowie hehe to prosze o pomoc
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:dziewczyny ja tez bym sie chetnie dowiedziala cos na ten temat bo niewiem jak sie sprawdza szyjke macicy.
ciężka sprawa, ja też nigdy nie wiem...
tu jest nawet fajny artykulik
http://babyonline.pl/jak-zajsc-w-ciaze-NPR_artykul,9098.htmlKatha81 lubi tę wiadomość
-
Ja chce dołączyć do tych co to im do ołtarza się nie pali może kiedyś ale nie teraz.. co do badania szyjki. Trzeba się tego nauczyć niestety metodą prób i błędów. Jest kilka prostych zasad, badać szyjkę zawsze o tej samej porze, tym samym palcem, przyjmując tą samą pozycję do badania. Trochę pogmerać żeby ją dokładnie zbadać , ja wcześniej tylko wpychałam palucha i ciągle wydawało mi się że to czarna magia , ale i tak nauczyłam się stwierdzać czy jest twarda czy miękka, i czy jest wysoko czy nisko. Gmerając sprawdzam czy się otwiera i dokładniej określam wysokość. To tego trzeba trochę czasu ale jeśli robi się to codziennie , uważnie badając można się nauczyć.. nie taka szyja straszna
celia lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
Kochane - praktycznie zawsze ją czujecie pod palcami, ale raz łatwiej ją dosięgnąć, a raz trudniej Poszukajcie sobie zdjęć (serio!!!) szyjki macicy w różnych stadiach cyklu na googlach, pomoże w wyobrażeniu sobie, co czujecie pod palcami I poczytajcie artykuły na owu
MalutkaEve, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny