My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalitria - czeka Cię najazd zziębniętych rodaczek
Kurcze, ale kichowaty dzień - spać mi się chce, brzuch boli, @ się rozkręca, a tu jeszcze leje za oknem. Wtulić by się chciało w mężowate ciałko, a trzeba pracowaćMalutkaEve, maximka84, Iwka, kalitria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Anulkaa, dawaj na niego namiary - może któraś zdoła skorzystać! Bo dobrego gina to ze świecą można szukać.
Mój niby dobry, ale tak serio to nawet o toksoplazmozę musiałam poprosić. Teraz byłam u innego i dopiero on mnie wysłał na usg ginekologiczne i piersi, bo powiedział, że po 30tce to już koniecznie... Internistka wysłała mnie na badanie krwi, ale też przez przypadek... A to wszystko mój gin powinien, nie?
Modelko ja mieszkam w Anglii i to moj lekarz rodzinny, nie ginekolog, tym bardziej cieszy mnie jego podejscie...
Kalitria zazdroszcze pogody, ja uwielbiam takie ciepelkokalitria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Kalitria - czeka Cię najazd zziębniętych rodaczek
Kurcze, ale kichowaty dzień - spać mi się chce, brzuch boli, @ się rozkręca, a tu jeszcze leje za oknem. Wtulić by się chciało w mężowate ciałko, a trzeba pracować
popieram
allllec - cieszmy się że mamy taką pracę, że możemy zerkać na ovu ...
szukajmy wokół plusów, pozytywów, wtedy jakoś ... łatwiej (?)Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylekko załamana i zdezorientowana jestem ...
Dziś M. odebrał posiew nasienia i co ? JAŁOWY ... a badanie nasienia wykazało bakterie, leukocyty ... i te pojedyncze plemniki ... liczyłam że to przez bakterie , że przepisze antybiotyki i tyle ... a tu nagle bakterii nie ma ????? Jakim cudem ... ?
Ciekawe co powie ten urolog ... a wizyta dopiero w przyszłym tygodniu ... jak się uda ...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
to i ja się moze tu dopiszę jestem przed 30 znaczy skończyłam w tym roku 29 lat
idę poczytać od poczatku co bym wiedziała o czym tu piszecie
mężatka od 7 lat...
starania od kilku lat...
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie
Maxima odpisałam CiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 13:46
maximka84, Iwka, Modelka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:to i ja się moze tu dopiszę jestem przed 30 znaczy skończyłam w tym roku 29 lat
idę poczytać od poczatku co bym wiedziała o czym tu piszecie
mężatka od 7 lat...
starania od kilku lat...
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie
Maxima odpisałam Ci
Kochana zapraszamy !!!!!
Jak fajnie Ja w listopadzie skończę 29 ... buuuuu ....