My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny .....
Probuje nadrobic ale to niemały wyczyn ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Misi@ wrote:Dziewczy dziś Top Chef
O mamo ale się objadłam...mam teraz wyrzuty i czuje jak mi brzuchol rośnie ;p
Ale nie mogłam się powstrzymać..kupiłam świeże bułeczki kukurydziane i kiełbaskę myśliwską....pychotkaTak mnie porąbało że sobie rosół gotowałam
I nadal czegoś mi się chce..... Ale nie wiem czego...
Marnut chyba do 11.11 nie doczekam bo mąż mi dzisiaj kupił testPodpatrzył, że na wczoraj miałam termin i stwierdził że jutro powinnam sikać
Bo on chce wiedzieć czy Marianek już się zagnieździł
Wstępnie mu powiedziałam że nie planuję sikać i czekam na @, ale myślę i myślę.... I mam już testa w łazience, więc pokusa jutro będzie
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:
Marnut chyba do 11.11 nie doczekam bo mąż mi dzisiaj kupił testPodpatrzył, że na wczoraj miałam termin i stwierdził że jutro powinnam sikać
Wstępnie mu powiedziałam że nie planuję sikać i czekam na @, ale myślę i myślę.... I mam już testa w łazience, więc pokusa jutro będzie
No to trzymamy kciuki za jutrzejsze testowanie:D
O widze, że macie wybrane już imię|
Mój małżonek ubzdurał sobie, że chce Gerwazego... masakra takie brzydkie imię...nie mogę mu go wybić z głowy...cały czas czeka na Gerwka...Nawet zapytał mnie czy nie lepiej byłoby byśmy przytulali się też rano, bo nie chciałby by dziewczynki wygrały wyścig, chciałby " wpuścić " więcej chłopaków...ech ten mój guptasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:37
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:
Wiesz co? My Cię kochamy, wybaczymy Ci każde świństwo, ale czy mąż również? Bo jak on Ci już testy kupuje i każe sikać, a Ty wiecznie na "nie", to może się okazać, że nie doczekasz grudnia i już jutro będziesz w samych gatkach po dworze biegać
.
Misia - aż się chce zanucić razem z Turanuem znaną ze szkolnej ławy historię:
"Gerwazy, Protazy,
Kusy albo Sokół,
nie masz zgody, mopanku -
spory na co dzień..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:47
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Czesc dziewczyny .....
Probuje nadrobic ale to niemały wyczyn ....
Nie próbuj, nic ważnego. W końcu tu się nigdy nic nie dzieje, pitolimy sobie
.
A tak serio - Pati ma dwie krechy na teście owulacyjnym, Arienka miała falstart z rozmową kwalifikacyjną, Maniek miał owulację, Anuśka !@#$%^&*()*&^%$#... ehkm..leci w kulki i chyba tyle z ważnych wieści.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:53
-
marnut wrote:Wiesz co? My Cię kochamy, wybaczymy Ci każde świństwo, ale czy mąż również
? Bo jak on Ci już testy kupuje i każe sikać, a Ty wiecznie na "nie", to może się okazać, że nie doczekasz grudnia i już jutro będziesz w samych gatkach po dworze biegać
.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No wiesz... Bryza, wiaterki itp
Oj tam przewietrzę się
swietokrzyskie cie plechtalo
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No wiesz... Bryza, wiaterki itp
Oj tam przewietrzę się
. Nie wiem tylko, co sąsiedzi powiedzą na taką "bryzę", mam nadzieję, że nie mieszkacie zbyt blisko innych domów..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Jasna cholera!!! Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że w tym cyklu znowu o czymś zapomnę!!! Już nawet o seksie pamiętałam, a Ty mi tu teraz z grochówką!
a dzis maz wrocil z nowym powiedzeniem z pracy
"dzis jest sroda czas na loda" -
Ania_84 wrote:TY cholero w Cedzynie w tym cyklu bylas
swietokrzyskie cie plechtalo
Hih grochówka też była nawet w okolicach dni płodnych
Marnut o wiatry się nie boję bo najbliższym moim sąsiadem jest kościół, a oni muszą wybaczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:08
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj byłam byłam... Zauroczyło mnie Uroczysko
Hih grochówka też była nawet w okolicach dni płodnych
Marnut o wiatry się nie boję bo najbliższym moim sąsiadem jest kościół, a oni muszą wybaczać
świetokrzyskie jakie plodne siwetorkzysyyskie jakie plodeAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dobrze, Miły, bardzo chętnie-
Jak wyliżesz patelenkę ;Pna taki uklad idziemy :PD
Asiula86, Anuśka, marnut, Misi@, ara lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczynki, widzę humorki dopisują
A ja mam ochotę swojego męża wysłać w kosmos i iść w tangoAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0