My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:No kufa ja się za Was wezmę widzę!
Ustawię Was za chwilę do pionu!
Będę prowadzić zapis częstotliwości, co drugi dzień to minimum, a jak się która nie wywiąże to dostanie karę - będzie klęczeć na grochu!!!!
A jak faceci nie będą się wywiązywać?Krokodylica lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
wiecie co jutro po tym reznonasie to sie uchlam
tak musze odragowac ten stres.. juz mysle o tej tubie .. i tym huku .. wrrr
-
cześć
smarta życzę spełnienia marzeń i realizacji celów!
Mari, cieszę sie, że "Cię widzę", odrobinkę lepszy humor mam nadzieję..
Ania, bosz..ale Ty masz dobrze.. nigdy przenigdy mąż mi by czekolady nie dał..on z tych co nie klepią po ramieniu a dają "kopniaka" aby się zebrac i nie beczeć..w każdym razie..on tez nie jest zwolennikiem słodyczy i je je bardzo sporadycznie..
polejcie i mnie.. trudno, jakoś mały przeżyje na moim odciągniętym mleczku.. mam ochote się urznąć i zaszyć gdzieś.. daleko.. mąż mnie niemiłosiernie wk.. do tego stwierdził "ja chory, a ty chcesz mnie wykończyć", bo powiedziałam, aby zabrał się za jakąś robote.. z grypy zostały mu krwotoki z nosa..
Tymek załapał od niego zarazę i kaszle, leci z nosa, gorączka.. mnie boli głowa i nos zapchany.. chodzę koło Patryka i sprawdzam czy oby też nie ma gorączki.. brakuje mi możliwości "pobycia samej z sobą".. mam taki spadek energii, że tez bym tylko ryczała, a nie mogę nawet zapchać się slodyczami:( przytuli mnie ktoś? -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Asiula ja tez uważam że będzie dobrze, Misia ma fasola ze "słabej" spermy
Równowaga w przyrodzie musi być, zobaczycie że na wiosnę i lato będzie zielony wysypTyle z nas zajdzie ile urodziło
Nie przesadzajcie tylko z tymi flaszkamiSmarcia ja piję twoje zdrowie gorącą czekoladą
Neukowa ma racje...ostatnio gin jak zobaczyl wyniki meza to zapytal sie czy dziecko jest meza...trzymam kciuki Asiula
Ja tez sie przylacze do picia...goracej czekolady...apetyt mi wrocil...o mamo i tyje, a brzuch wyglada na tluszczowa oponke, nie oszukujmy sie, nie trzymam sie, zadnej diety, bede sie martwic tym chyba pozniej ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:42
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:cześć
smarta życzę spełnienia marzeń i realizacji celów!
Mari, cieszę sie, że "Cię widzę", odrobinkę lepszy humor mam nadzieję..
Ania, bosz..ale Ty masz dobrze.. nigdy przenigdy mąż mi by czekolady nie dał..on z tych co nie klepią po ramieniu a dają "kopniaka" aby się zebrac i nie beczeć..w każdym razie..on tez nie jest zwolennikiem słodyczy i je je bardzo sporadycznie..
polejcie i mnie.. trudno, jakoś mały przeżyje na moim odciągniętym mleczku.. mam ochote się urznąć i zaszyć gdzieś.. daleko.. mąż mnie niemiłosiernie wk.. do tego stwierdził "ja chory, a ty chcesz mnie wykończyć", bo powiedziałam, aby zabrał się za jakąś robote.. z grypy zostały mu krwotoki z nosa..
Tymek załapał od niego zarazę i kaszle, leci z nosa, gorączka.. mnie boli głowa i nos zapchany.. chodzę koło Patryka i sprawdzam czy oby też nie ma gorączki.. brakuje mi możliwości "pobycia samej z sobą".. mam taki spadek energii, że tez bym tylko ryczała, a nie mogę nawet zapchać się slodyczami:( przytuli mnie ktoś?)) zawsze mozesz sie do mnie zglosic. Szkoda, ze nie ma takiego zawodu, Zawodowy przytulacz ;p
-
Misi@ wrote:Knowi ja uwuelbiam sie przytulac, wiec chetnie bede Cie tulic
)) zawsze mozesz sie do mnie zglosic. Szkoda, ze nie ma takiego zawodu, Zawodowy przytulacz ;p
ależ jest Misi@! tylko na przytulaniu się nie kończy
konwalia i ode mnie wirtualny przytulas :* trzymaj się dzielnie!
smarta 100 lat i aby Ci się wszystko ładnie poukładało
mi już się zaczyna plamienie, wczoraj też lekkie było więc lada chwila mnie @ nawiedzikonwalia to dawaj z tym przytulasem teraz do mnie
-
No to dziewczyny przutylanko grupowe
ara, konwalianka, Misi@, Mona_M, Asiula86, Katjaa, lady kiara, Blondik, Malenq, Anuśka, Nieukowa, choco, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Katja.. moze ciepla kapiel i Sex
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
Kąpiel była i seks też
Mój wrócił ze służby, rzucił mnie na łóżko i działo się...
a teraz mi się w głowie kręci i mdli mnie
NIECH JUŻ TA @ PRZYJDZIE bo mnie wykończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:20
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mona .. wiesz ty sie pilnuj bo od wczoraj zaczelam kuc Twoja laleczke
Ja nie wiem czy sobie sama podświadomie bólu nie wkręcam, bo na bóle to za wcześnie.
Teraz się martwię, że nic z tego nie będzie bo zapewne jestem niedrożna ;( Podświadomie czuję, że nie jest mi pisane 2 dziecko. No i nie wiem jak ja to pierwsze zrobiłam. -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:No powiem ci że wieczorem tak mnie bolało że aż noga mi drętwiała, o żesz ty
Ja nie wiem czy sobie sama podświadomie bólu nie wkręcam, bo na bóle to za wcześnie.
Teraz się martwię, że nic z tego nie będzie bo zapewne jestem niedrożna ;( Podświadomie czuję, że nie jest mi pisane 2 dziecko. No i nie wiem jak ja to pierwsze zrobiłam.
kluje wiec owulka za robgiem