My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
matko dziewczyny czy wam tez tak sie nic nie chce.. ja bym spala i spala .. strasznie mnie dzis zmowglo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktoś tu pisał o płaczliwości... mnie chyba już progesteron zaczyna się podnosić, bo ryczeć mi się chce jak cholera, a zaraz idę na ocenę roczną z moją przełożoną. Mam nadzieję, że nie powie mi nic takiego, żebym wybuchła płaczem, bo będzie słaboSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Aisula no juz przytll sie do nas.. jaa ja ja jestem placzliwa.. nic mi sie nie chce.. ..i wogole jakos mi tak niebardzo
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna ma się odezwać za tydzień? Jakoś po wizycie u gina bo strasznie zabiegna (zaczepiłam ja na fb).
Ja też tylko bym spała, teraz mi się chce płakać, ale to dlatego że głodna jestem, a jak jestem głodna jestem zła.
Ania_84, Malenq, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hellol Lejdis;)
Smarta-sto lat, chętnie sie napije za Twoje zdrowie, bo juz nie karmie juupi!!
Kroko, do porodu wymarsz- zobacz jaka pogoda? Będziesz z Zuzia na spacery chodzić
Katjaa, to działo sie;) ja tez chce juz;)
Konwalianka - tulam.
Mój mauz w ciazy niestety nie nosił mnie na rękach -aż zdziwiona byłam- za to po porodzie to on zajmował sie Zuzia przez pierwsze dwa tygodnie, a potem zapał osłabłale wzięłam go w obroty i juz jest okej;)
Malenq, Krokodylica, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Laseczki ja też się chcę do Was przytulać
Taka jestem jakaś zła.. Mojemu zrobiłam awanturę dzisiaj i sama nie wiem o co... Chodzę jakaś dziwna albo wściekła albo płaczliwa... Chyba mi też progesteron bije
Ale jakby mi małż podsunął czekoladę to bym go chyba tą czekoladą znokautowała
Wreszcie mam wolniejszy dzień dzisiaj więc biorę się za obiad, bo ostatnio nie mamy czasy jeść jak ludzie i do domu wracamy wieczorem dopiero. I z tego powodu robię sobie dzisiaj wielkiego schabowego z pieczarkami i serem a do tego ziemniaczki i mizeria mniaaammmmm
Smartuś najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:11
Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Laseczki ja też się chcę do Was przytulać
Taka jestem jakaś zła.. Mojemu zrobiłam awanturę dzisiaj i sama nie wiem o co... Chodzę jakaś dziwna albo wściekła albo płaczliwa... Chyba mi też progesteron bije
Ale jakby mi małż podsunął czekoladę to bym go chyba tą czekoladą znokautowała
Wreszcie mam wolniejszy dzień dzisiaj więc biorę się za obiad, bo ostatnio nie mamy czasy jeść jak ludzie i do domu wracamy wieczorem dopiero. I z tego powodu robię sobie dzisiaj wielkiego schabowego z pieczarkami i serem a do tego ziemniaczki i mizeria mniaaammmmm
Smartuś najlepszego
Tulam, a moge na obiad wpaść?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny