My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć laski!
momo wiem co czujesz, ja się już pogodziłam ze stratą tego i kolejnego cyklu, choć w tym jeszcze temp. mierzę żeby zobaczyć jak będzie wyglądał wykres na cyklu bezowu heheI powiem Ci, że nawet mi fajnie bez całej okołostaraniowej spiny
Ania nie łam się, bo co Ci to pomoże? już kiedyś tu pisałam ale powtórzę - jak my zaczynaliśmy starania mój młodszy brat spodziewał się pierwszego dziecka (młoda ma obecnie 2,5 roku), w międzyczasie urodziło mu się kolejne, u mojej siostry też kolejne się urodziło i u drugiego brata kolejne jest w drodze, mój M ma siorę i ona też zdążyła zajść w ciąże, urodzić i w październiku wyprawić synowi pierwsze urodziny -- to tylko najbliższa rodzina (rodzeństwo)! jakbym miała się tym przejmować to chyba bym ocipiała, a jakbym miała jeszcze patrzeć na kuzynostwo to chyba bym musiała z czarnej rozpaczy pod pociąg się rzucić
ale nie można tak patrzeć Ania, nie ma sensu się tym spalać bo zwiariujesz... masz swoje życie, macie siebie, plany, marzenia... realizujcie się i nie oglądajcie się na innych, z czasem wszystko się ułoży, a może urodzą się Wam trojaczki i nagle okaże się, że to Wy w rodzinie macie najwięcej dzieci
Mona ładne włoski
wszystkiego dobrego na nadchodzące Święta! tej świątecznej nadziei Wam życzę! niech ona nas nigdy nie opuszcza
marissith, Mona_M, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Mari trzymam kciuki, jajka na pewno dorodne na Wielkanoc wychodowane
Wiecie co, czuję się ostatnio osaczona/inwigilowana. Jakieś głuche telefony dostaję, smsy bez podpisu, a teraz na fb zaproszenia od jakichś Arabów.marissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Mari trzymam kciuki, jajka na pewno dorodne na Wielkanoc wychodowane
Wiecie co, czuję się ostatnio osaczona/inwigilowana. Jakieś głuche telefony dostaję, smsy bez podpisu, a teraz na fb zaproszenia od jakichś Arabów.Mona_M, choco, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:a może urodzą się Wam trojaczki i nagle okaże się, że to Wy w rodzinie macie najwięcej dzieci
Dzięki dziewczyny za pochwały mojej fryzurki. Aż się czerwienię.
Choco szynka to najlepsze wyjścieara lubi tę wiadomość
-
Aruś tak właśnie sobie pomyślałam o Tobie, że jedziemy na jednym wózku
. Damy radę Kochana!
Tak sobie teraz myślę, że gdyby nie to, ze udało mi się wczoraj odczytać wynik AMH, pewnie nie podchodziłabym do tego bezstaraniowego syklu tak spokojnie, naprawdę drżała mi ręka jak klikałam w "pokaż wynik"..
Co prawda jeszcze się tu pokręcę, ale korzystając z okazji również chciałam Wam moje Kochane życzyć spokojnych, radosnych i pełnym nadziei Świąt
ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
dzieki dziewczynki juz mi lepiej
to chyba dodatkowo ta pogoda ..
wlasnei siostra Michala potwierdizla moje przypuszczeniawe wtorek zaczyna 13 tydzien
a zona brata Michala 10 tydzien
-
choco wrote:Anuśka genialny pomysł, ale wtedy to już na 200% nie zaciąże, bo mąż też się do mnie nie zbliży
Kurczę no to masz teraz wyzwanie... A może łap szynkę przez foliówkę
Muszę uciekać kobietki... Porządki domowe mnie wzywająBuziole Wam zostawiam i zmykam
choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
ara wrote:Ania zgupłaś?!
4 osoby + 2 dzieciorów jak mam w restauracji żywić toż to wolę przeznaczyć na jakiś tygodniowy wyjazd
-
nick nieaktualnyara wrote:
Z chęcią przybede do jednej i drugiej propozycji
Lubię gotować bo wiem że mój to zawsze ze smakiem wszystko wcina... zaraz musze makowca i mazurka upiec... z golymi rękoma do teściowej nie pojade... -
nick nieaktualnyAra z chęcią podzielę się tym co mam bo zawsze robię duzoo więcej i mój mówi ze żal nie zjeść ale niedługo będzie żegnaj siusiu witaj brzusiu bo go przekarmiam... starczy dla wszystkich
Nago do teściowej odpada... Ale zanim do teściowej dojedziemy a to 4 h drogi (a mała zasnie) to mogę być naga w lesie przygwozdzona do drzewa przez mojego...Misi@ lubi tę wiadomość
-
a teraz wam poiwem cos smiesznego
moj maz do mnie wcozraj wiesz co pot ym ezerexie w poludnie mam namiot.. ja mowie to kiedy go beirzesz a ten ze rano ..a ja mowie bno przeciez dr kazal brac na wieczor ..a ten do mnie nooo to juz rozumiem myslalam ze plyty meblowe takna mnie dzialajachoco, Asiula86, momo1009, Misi@, Mona_M, Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ja też bym zjadła..ale muszę trzymać dietę.. no może jak mały skończy 3 m-ce to zaszaleje.. tyle ze u mnie pizza jest robiona w domu i wychodzi jakieś 6-8 blach, które zjadamy "od razu"
Ania_84, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ja też bym zjadła..ale muszę trzymać dietę.. no może jak mały skończy 3 m-ce to zaszaleje.. tyle ze u mnie pizza jest robiona w domu i wychodzi jakieś 6-8 blach, które zjadamy "od razu"