My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa nie moge spac.
jakies koszmary mam.
Dziewczyny chyba juz oszalalamz tym badaniem szyjki. Az sie przestraszylam bo chyba jest otwarta, ale to moje jedyne w miare wuarygodne zrodlo. Test ze sliny mi wychodzi bardzo pozytywny zwlaszcza dzisiaj (i wczoraj wieczorem ). Sikanka calkowity negatyw ale moze o tej porze nie wykrywa, albo wykryje mi w najblizszych dniach a ten na sline wykrywa tez estrogeny wzrastajace,nie tylko lh. Sluzu mam malutko i tylko na szyjce w sumie no i zaczyna sie rozciagac na 1cm. Co o tym myslicie ? Chyba nawet w dobrym terminie trafie do gina z tego wszystkiego, moze bedzie mi w stanie powiedziec czy byla owu czy nie. To moj 23dzien cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 05:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona do kiedy urlopik ??
Mari unas ładnie poki co, ale podejrzewam ze burza tez bedzie .. bo duszno i chmury takie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:47
-
nick nieaktualny
-
Ania to jakiś szczęśliwy czas dla Ań bo u Ciebie 750 zostało w kieszeni a do mnie odezwały się ciotki i okazało się że odzyskałam wczoraj 700zł za babci pogrzeb (którego byłam "sponsorem"). Szok, cieszę się jak nie wiem co bo pracy już nie mam a jeszcze jedna ogromna składka ZUS przede mną
Nastka no proszę czyli są tam w UK jeszcze jacyś porządni ludzieBardzo się cieszę
U nas 30stopni w cieniu. Mam zasłonięte wszystkie zasłony a i tak nie mam czym oddychać w domu. Nie wyobrażam sobie wyjścia na dwór. Całe szczęście że nie mieliśmy kasy na wakacje w Egipcie czy Tunezji bo bym się tam makabrycznie umęczyła.
Mariska podziel się burzą
Asiulka kciukam od samego rana
Ania_84, marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Noo Anuska przynajmenij jedno nam troche sie zwrocilo..my de facto te pieniadze mamy w nietykalenj skarbonce
Jutro ostatni raz biore orgametril ale czuje ze juz @ za rogiem.. brzuch mnei naparza.. musze sobie zakupic duze podpaski ..Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Noo Anuska przynajmenij jedno nam troche sie zwrocilo..my de facto te pieniadze mamy w nietykalenj skarbonce
Jutro ostatni raz biore orgametril ale czuje ze juz @ za rogiem.. brzuch mnei naparza.. musze sobie zakupic duze podpaski ..
Ja mam paczkę takich wielkich mega chłonnych podpasekZakupiłam sobie na tą histeroskopię, którą miałam mieć
Teraz przydadzą mi się po porodzie dopiero
Orgametril wywołuje takie krwawienia silne?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja mam paczkę takich wielkich mega chłonnych podpasek
Zakupiłam sobie na tą histeroskopię, którą miałam mieć
Teraz przydadzą mi się po porodzie dopiero
Orgametril wywołuje takie krwawienia silne?
Boniu jak ja bym chcial uslyszec ze nie ma dziadostwa.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLama
Asiula trzymam kciuki. Chociaż wiem że wszystko będzie ok
Nowatorka na testach ze śliny się nie znam ale paskowe owulacynje nie wyszły mi pozytywne ani razu.
U nas po baardzo dusznej nocy powoli zbiera się na burzę
Nie wiem co jeszcze miałam napisać.
Tak poza tym to życzę wszystkim miłego dniaAsiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie z czasem kłopot. Mam teraz chrześnicę u siebie i nie ma za bardzo czasu na nic. Mąż dochodzi do siebie i już sobie możemy poszaleć co nieco. Nie wiem dlaczego mnie tak mocno dziś jajniki i podbrzusze boli. Albo @ albo znowu cyrk z małpami
Choco stęskniłam się, właściwie bardzo mi Was brakuje ale co robić. Szczególnie teraz gdy pracuję na zmiany nie mam kiedy wskoczyć na ovu. O mierzeniu temp. nie wspomnę. Jak mamusine brzuszki się czują? Staraczkom życzę dużo sił. Sama wiem ile ich trzeba na starania. 12 sierpnia mam wizytę u pewnego psorka endo z trzema innymi dodatkowymi specjalizacjami i może on weźmie mnie w obroty i spojrzy na mnie kompleksowo. Także 4 muszę zrobić wyniki i zasuwam na wizytę. Wole mam bardzo duże więc nie mam pojęcia co on poradzi. Izolec
MonaAnuśka
Choco
Anuśka, Asiula86, choco, Blondik lubią tę wiadomość