X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na górze róże🌹, na dole fiolki🪻, w tym roku walczymy o nasze fasolki🫛
Odpowiedz

Na górze róże🌹, na dole fiolki🪻, w tym roku walczymy o nasze fasolki🫛

Oceń ten wątek:
  • Julciaa14 Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    Też właśnie jestem po zastrzyku Ovitrelle i się zastanawiam, kiedy testować.. 😩
    Nie chciałabym, żeby wynik był fałszywie pozytywny i się zawieść 😓
    Niby ginekolog mówiła, że mogłabym po weekendzie zrobić już betę, ale i tak dopiero w środę będę w kraju (dzisiaj tydzień po Ovitrelle)

Ja właśnie tak planuje niedziela albo poniedziałek. To będzie 11 dni po owulacji może już coś pokaże.

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 24 stycznia, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julciaa14 wrote:
    Ja właśnie tak planuje niedziela albo poniedziałek. To będzie 11 dni po owulacji może już coś pokaże.

A też miałaś zastrzyk? Czy po prostu wiesz, że wtedy była owulacja?
    Najgorsze to czekanie..

• Girl Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julciaa14
    @Agni97

Dajcie znać koniecznie! Ja mam plan na te dwa-trzy tygodnie każdego dnia zrobić coś dobrego dla siebie i starać się odwrócić uwagę od tego, że miałam IUI.

Agni97 lubi tę wiadomość

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 24 stycznia, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl wrote:
    @Julciaa14
    @Agni97

Dajcie znać koniecznie! Ja mam plan na te dwa-trzy tygodnie każdego dnia zrobić coś dobrego dla siebie i starać się odwrócić uwagę od tego, że miałam IUI.

Boję się kolejny raz się zawieść 😓 a głowa świruje 😵‍💫

• Julciaa14 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    A też miałaś zastrzyk? Czy po prostu wiesz, że wtedy była owulacja?
    Najgorsze to czekanie..

Nie miałam zastrzyku. 16 stycznia byłam u ginekologa to był pęknięty pęcherzyk. Staram się zająć czymś głowę i nie myśleć. Ale sama się nie potrzebnie nakręcem, przez co się jeszcze stresuje dodatkowo.

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julciaa14 wrote:
    Nie miałam zastrzyku. 16 stycznia byłam u ginekologa to był pęknięty pęcherzyk. Staram się zająć czymś głowę i nie myśleć. Ale sama się nie potrzebnie nakręcem, przez co się jeszcze stresuje dodatkowo.

Mam to samo 😅

• Girl Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a miałyście jakieś dolegliwości po Ovitrelle? Ja tak ok 36h po podaniu czułam ból brzucha i piersi, na szczęście przeszło.

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl wrote:
    Dziewczyny, a miałyście jakieś dolegliwości po Ovitrelle? Ja tak ok 36h po podaniu czułam ból brzucha i piersi, na szczęście przeszło.
    Ja właśnie totalnie nic 🤷🏻‍♀️

Girl lubi tę wiadomość

• Choinka123 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl wrote:
    Ja miałam do tego ogromne zjazdy energetyczne i ból główny tak do 48 h po podaniu, ogólnie jakoś źle fizycznie na niego reaguje. Tak że różnie zastrzyk działa na każdego ;)

Girl lubi tę wiadomość

30 & 34
    ▪️starania od 11.2021
    ▪️AMH
    2022-2,83
    2024 -2,44
    ▪️Hormony w normie
    ▪️MUCH -OK
    ▪️ Drożności jajowodów z użyciem pianki EXEM FOAM - OK
    ▪️USG w kierunku endometriozy i ademiozy - nie wykryto
    ▪️PAI-1 4G/5G wykazano obecność polimorfizmu w układzie heterozygotycznym
    ▪️MTHFR C677T C/T
    ▪️STYMULACJE
    12.24 Lametta+Owitrelle+Duphaston
    01.25 Lametta+Owitrelle+Duphaston

04.2025 Laparoskopia + Histeroskopia?

ON
    ŻPN
    2024 zabieg
  • Girl Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

@Choinka123
    @Agni97

Dzięki za odpowiedź. To jest mój pierwszy zastrzyk hormonalny ever i pierwszy raz miałam taki ból brzucha na tym etapie cyklu więc się zdziwiłam, bo lekarz nic nie mówił o żadnych potencjalnie bólach czy dolegliwościach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 15:49

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl wrote:
    @Choinka123
    @Agni97

Dzięki za odpowiedź. To jest mój pierwszy zastrzyk hormonalny ever i pierwszy raz miałam taki ból brzucha na tym etapie cyklu więc się zdziwiłam, bo lekarz nic nie mówił o żadnych potencjalnie bólach czy dolegliwościach.
    Piona! Mój to też był pierwszy zastrzyk! 😬

Girl lubi tę wiadomość

• Girl Debiutantka

Wysłany: 26 stycznia, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piszcie co dobrego dla siebie zrobiłyście, aby poczuć się lepiej w tym trudnym okresie?

• Agni97 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl wrote:
    Dziewczyny, piszcie co dobrego dla siebie zrobiłyście, aby poczuć się lepiej w tym trudnym okresie?
    Ja aktualnie śmigam na nartach 🫢 i rzeczywiście głowa jest trochę gdzieindziej 🤞

Girl lubi tę wiadomość

• Julciaa14 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ja to cały tydzień miałam nocki w pracy, więc tydzień wyjęty z życia. Dzisiaj byliśmy z młodym w parku trampolin. Jutro znowu do pracy to nawet nie mam czasu dla siebie.
    A zrobiłam jednak coś dla siebie. Właśnie mam farbę na włosach 😁 trochę będę ładniejsza 🙈
    A jak wam mija niedziela?

Girl lubi tę wiadomość

• Girl Debiutantka

Wysłany: 26 stycznia, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Agni97
    Zazdro umiejętności i udanego wypadu!

@Julciaa14
    Super, że udało Ci się pofarbować włosy, zawsze to jakoś tak człowiek pewniej się czuje, jak wie, że ładnie wygląda!

Ja opiekowałam się pieskiem znajomego, a zaraz pójdę na spacer nad morze :)

Agni97 lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ