Na górze róże🌹, na dole fiolki🪻, w tym roku walczymy o nasze fasolki🫛
-
WIADOMOŚĆ
-
Agni97 wrote:Też właśnie jestem po zastrzyku Ovitrelle i się zastanawiam, kiedy testować.. 😩
Nie chciałabym, żeby wynik był fałszywie pozytywny i się zawieść 😓
Niby ginekolog mówiła, że mogłabym po weekendzie zrobić już betę, ale i tak dopiero w środę będę w kraju (dzisiaj tydzień po Ovitrelle)
Ja właśnie tak planuje niedziela albo poniedziałek. To będzie 11 dni po owulacji może już coś pokaże. -
Agni97 wrote:A też miałaś zastrzyk? Czy po prostu wiesz, że wtedy była owulacja?
Najgorsze to czekanie..
Nie miałam zastrzyku. 16 stycznia byłam u ginekologa to był pęknięty pęcherzyk. Staram się zająć czymś głowę i nie myśleć. Ale sama się nie potrzebnie nakręcem, przez co się jeszcze stresuje dodatkowo. -
Girl wrote:Dziewczyny, a miałyście jakieś dolegliwości po Ovitrelle? Ja tak ok 36h po podaniu czułam ból brzucha i piersi, na szczęście przeszło.
Girl lubi tę wiadomość
30 & 34
▪️starania od 11.2021
▪️AMH
2022-2,83
2024 -2,44
▪️Hormony w normie
▪️MUCH -OK
▪️ Drożności jajowodów z użyciem pianki EXEM FOAM - OK
▪️USG w kierunku endometriozy i ademiozy - nie wykryto
▪️PAI-1 4G/5G wykazano obecność polimorfizmu w układzie heterozygotycznym
▪️MTHFR C677T C/T
▪️STYMULACJE
12.24 Lametta+Owitrelle+Duphaston
01.25 Lametta+Owitrelle+Duphaston
04.2025 Laparoskopia + Histeroskopia?
ON
ŻPN
2024 zabieg -
@Choinka123
@Agni97
Dzięki za odpowiedź. To jest mój pierwszy zastrzyk hormonalny ever i pierwszy raz miałam taki ból brzucha na tym etapie cyklu więc się zdziwiłam, bo lekarz nic nie mówił o żadnych potencjalnie bólach czy dolegliwościach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 15:49
-
Girl wrote:@Choinka123
@Agni97
Dzięki za odpowiedź. To jest mój pierwszy zastrzyk hormonalny ever i pierwszy raz miałam taki ból brzucha na tym etapie cyklu więc się zdziwiłam, bo lekarz nic nie mówił o żadnych potencjalnie bólach czy dolegliwościach.Girl lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja to cały tydzień miałam nocki w pracy, więc tydzień wyjęty z życia. Dzisiaj byliśmy z młodym w parku trampolin. Jutro znowu do pracy to nawet nie mam czasu dla siebie.
A zrobiłam jednak coś dla siebie. Właśnie mam farbę na włosach 😁 trochę będę ładniejsza 🙈
A jak wam mija niedziela?Girl lubi tę wiadomość
-
@Agni97
Zazdro umiejętności i udanego wypadu!
@Julciaa14
Super, że udało Ci się pofarbować włosy, zawsze to jakoś tak człowiek pewniej się czuje, jak wie, że ładnie wygląda!
Ja opiekowałam się pieskiem znajomego, a zaraz pójdę na spacer nad morzeAgni97 lubi tę wiadomość
-