Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem poprostu załamana.. zyć mi sie nie chce ... dobrze że jeszcze mam cudowego męza u boku. Kocham go ale dlaczego bóg nie może nas obdarzyć dzieckiem... marzeniem była 2 .. ale teraz chciałabym móc miec choć jedno... tylko tyle chce.. nic więcej
-
jeszcze jak szliśmy na badaie to na dworze w szlafroku stała jakaś laska z facetem i ona była a oko 7-8 miesiąc i paliła... papierosy !!!!!!!!! myślałam że mnie h*j (przepraszam) trafi zaraz... i potem wypaliła i szła za nami a oddział... i takie (ie bede przeklinać ) mogą miec dzieci .. to może być ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Uciekam Kochane
Życzę Wam miłej nocki
Dobranoc!
Dobranoc Lauro
Santocha jak będę miała fasolkę to też w nosie będę miała winko
A jak na razie delektuję się ..
A ja znalazłam takie coś ..
http://vito.org.pl/sklep/images/mogen_david_zes.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:13
-
Malinowa Panienka wrote:chodzi o to, że tam poruszać możemy temat kłucia w brzucha, wózków i inhych dzieciaczych spraw, które nas teraz niepokoją... a nie tak żebyśmy tu Wam pisały i może sprawiały przykrość ja już się boję poruszać takie tematy żeby przykro nie było komuś
trzymam kciuki za badaniaManiuś wrote:Uuuu....brzmi swietnie:)a my mamy przerwe 6 dni:( nie wiem jak damy rade,no ale jak mus to mus...dobrze ze plodne w pszyszlym tygodniu:)Lena87 wrote:To żeście Mnie nie pocieszyły , aplikatory wczoraj poszły z dymem
No nic, trudno ..santoocha wrote:A wiesz, że zaczynając moją przygodę z OF nie wiedziałam co to jest ta beta?
Znałam hcg, ale nad betą musiałam się zastanowić, żeby to połączyć
Dżona, jeśli masz obniżone wsk czerwonokrwinkowe to poproś lekarza o coś p/anemicznego. A chorujesz często, jakieś przeziębienia, infekcje (pytam w kontekście obniżonych WBC) ?Laura wrote:Kaśka będzie miała dużo do nadrobienia
pewnie się tego nie spodziewała
KASIU gdzie jesteś?!Maniuś wrote:Hej kochane,musze sie Wam pochwalic...wczoraj wieczor lezymy sobie w lozku i moj maz mnie tak mocno,przytulil i mowi do mnie tak...chyba cos ze mna jest nie tak...wiec pytam dlaczego...a on odpowiada ze im dluzej jest ze mna to tym bardziej mnie kocha,ze strasznie teskni jak jestem w pracy i ze ciagle jest mu mnie malo...prawie sie poplakalam...kocham go najmocniej na swiecie:)po prawie 9 latach zwiazku jeszcze potrafi mnie tak zaskoczyc,mam nadzieje ze tak zostanie na zawsze:)Laura wrote:Dziewczyny Bociek najpierw do Was wszystkich zawita a w maju najpóźniej w czerwcu do mnie
Ja poczekam aż wszystkie będą już zafasolkowaneXxMoniaXx wrote:Hej. Wróciliśmy. Profesor powiedział że nasze szase zajścia w ciąże są jak wygrana w toto lotku wszystkie wyniki dużo poniżej normy, polecił wizytę u urologa. Bo mogą tam być jakieś niby guzy czy coś. Nasienie sie szybko upłynnia. Żywotnośc plemników 26 %. Brak ruchu 68 % .
8% plemników o prawidłowej budowie. Dziewczyny co mamy robić jesteśmy zrozpaczeni i załamani. Boimy sie że dziecko to juz tylko marzenie.
prosze o pomoc jeśłi coś wiecie a te temat. Postanowiłam że usuną prawdopodobie konto bo za mocno mnie to boli i nie wytrzymam tego . Życze Wam powodzenia i oby Wasze maleństwo szybko do was przyszło.............
Pozdrawiam każdą z osobna i każdej dziękuje za pomoc w każdej chwili i ogromne wsparcie jakim dla mnie byliście. Będzie mi Was brakowało ale to silniejsze ode mnie. Trzymajcie sie ciepło..... Może jeszcze kiedyś założe konto . Zobaczymy co przyiesie przyszłośc.
DZIĘKUJE :*Lena87 wrote:Aniu dobrze, że jesteś ..
Mam nadzieję, że więcej dziewczyn przyjdzie tutaj do Nas i poczuje się jak u Siebie
Tyle ciepła od Was bije, że forum to Mój drugi dom a raczej Wy - Wirtualna rodzina
Malinowa Panienka, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena nie otwiera mi sie ten link
juz mam a ja pilam concord a ty ktore najbardziej lubisz??
Dziewczynki ja mykam do jutra (juz krocej pracuje wiec bede miala w koncu wiecej czasu hehe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:22
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️