Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Ni zmieniaj jeszcze Kasia, ja też jeszcze nie będę zmieniała kwiatka fasolkowego
chociaż nie raz i mnie korciło, ale poczekam aż nasz cały wątek się tutaj zazieleni heh
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:ojjj to sobie tutaj oczekasz:D mam nadzieje ze nie do pozniej starosci:D
ja wierzę że uda się każdej z nas zafasolkować do końca tego roku
. Już kwiatek się postara hehe bo bociek coś nam się tu opierda....la
AnusiaM, Kaśka28, Z., Ania07, Little Frog, alka89, alka89, Maniuś, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
hahahahaha
matko sama nie wierzę, że zgodziłam się zatestować ale spoko ja wcześniej @ będę miała ale niech tam jakaś data krytyczna musi byćLaura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Laura wrote:
Noż kurcze pieczone na widelcu! Jak on sobie browarka ciumka to mu się nawigacja chyba w głowie poprzestawiałai trafić do celu nie może!
Trzeba go pogonić żeby wziął się do roboty
Laura, Little Frog, Kaśka28, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Noż kurcze pieczone na widelcu! Jak on sobie browarka ciumka to mu się nawigacja chyba w głowie poprzestawiała
i trafić do celu nie może!
Trzeba go pogonić żeby wziął się do roboty
to jak on taki maniak browarka to nie będzie z nim lekkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:11
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuuurde drzemnelo mi sie...potem sie dziwic,ze do 2 w nocy spac nie moge!
Ja tez sie dolaczam do Waszych Mont Everestowych gor prasowania buuu nie lubie! Jutro chyba gora przyjdzie do Mahometa,skoro Mahomet leniwy
Zjadlabym cos! Chyba sie zaczyna
Moja drobna bratowa (6mc ciazy) ponoc jada 10 kanapek na sniadanie i 10 na kolacje...! O zgrozo!
Ide po lody, moge sie podzielic
Ciesze sie,ze dzis tu panuje humoreksie dziwic, jakies bocki pijace piwsko, tego jeszcze nie bylo
Ania07, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, ja już poprawiłam statystyki w kalendarzu ;]
Mąż robi kolację - żyć, nie umierać
A boćkowi to jakiś odwyk by się przydał. Już dość sobie poimprezował, czas zabrać się za pracę!alka89, alka89, Ania07, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Wcinam winogrona i m&m'sy
ktoś chce?
Winogrona mozna? Tez bym pojechała kupic bo musze sie przyznac,ze ostatnio w sklepie nawet nie wytrzymałam i skubnełam;-)
Mama tego mojego mowi mi zawsze,ze nie mam jesc owocow ktore maja pestki...no jo,ale przeciez wszystkie maja prawie,ale wtedy akurat jej chodziło o czaresnie i wisnieLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania07 wrote:Wcinam winogrona i m&m'sy
ktoś chce?
Winogrona mozna? Tez bym pojechała kupic bo musze sie przyznac,ze ostatnio w sklepie nawet nie wytrzymałam i skubnełam;-)
Mama tego mojego mowi mi zawsze,ze nie mam jesc owocow ktore maja pestki...no jo,ale przeciez wszystkie maja prawie,ale wtedy akurat jej chodziło o czaresnie i wisnieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Winogrona mozna? Tez bym pojechała kupic bo musze sie przyznac,ze ostatnio w sklepie nawet nie wytrzymałam i skubnełam;-)
Mama tego mojego mowi mi zawsze,ze nie mam jesc owocow ktore maja pestki...no jo,ale przeciez wszystkie maja prawie,ale wtedy akurat jej chodziło o czaresnie i wisnie -
Plec pewnie kolo 16tc, tak przynajmniej mi gin powiedzial
Aniu ja chce chociaz jedna dziewczynke!a cos czuje,ze zycie moze mnie mocno zaskoczyc
Chociaz smaki mam na skodko, a to jak dotad wszedzie sie sprawdza,ze na dziewczynke. Bratowa od poczatku na kwasno, no i chlopak bedzie
A Aniu Ty bys chciala synka czy core? Wiem,ze najwazniejsze by zdrowe, ale?
Zabko, Ty masz dobrze z mezem. Moj to nie lubi w kuchni siedziec
Laski jak Wy bocka upijecie, to sie nie dziwcie,ze bedzie mial problem z orientacja w tereniealka89, Ania07, Z., Laura, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:), sara_nar, Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość