Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:hej dziewczynki
Polecam Wam wątek 'Nowenna Staraczek' dołączcie tam...
Tam codziennie kilkadziesiąt osób odmawia za siebie nawzajem modlitwę
Tez polecam. Bardzo mi to pomogło. Tam wszystkie modlimy sie za Wszystkie:)Malenq, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana. Myslalam, ze pospie dłużej, bo wczoraj miałam wieczorny wypad z koleżanka no i w koncu niedziela-jednyny dzien wolny od pracy. A tu dzis rano oczy szeroko otwarte i juz sie wyspałam. No cóż, bedzie dłuzszy dzień. Zaczynam płodny tydzień
Moze dzis wyskocze na zakupy i cos "fajnego" sobie kupie aby nam sie nie znudziły te starania
Miłej niedzieliZ., Fidelissa, Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Dzis mam prace
bo wyklady a co do roz mów to 30 kiwetnia bede maila odpowiedz
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :)Ja też na nogach od 7, coś wczas się teraz budzę .. Moja głowa jest pełna myśli ... wiecie z mojej perspektywy teraz, to starania owszem kosztowały mnie sporo nerwów, zwątpień, pytań i frustracji, ale początek ciąży to dla mnie coś nie do opanowania, cały czas myślę czy serduszko będzie bić, czy bedzie wszystko w porządku, idąć do ubikacji patrze czy nie ma krwi .. eh druga sprawa to mam głupi charakter bo strasznie panikuje..
Miłej niedzieli -
Nati myśle, ze jak mi sie juz uda to ja na pewno bede robiła tak samo, tym bardziej, ze mam juz za sobą jedno poronienie. Chyba nie ma na to sposobu, tylko przetrwac do tego 12 tyg. Trzymam kciuki za Ciebie.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
I ja sie przywitam z rana
Poszlismy o 2 w nocy spac, myslalam,ze pospie do 9 a tu przed 8 oczy otwarte
Dziewczyny sie nam modla ostro
I bardzo dobrze, ale pamietajcie,ze modlic sie trzeba nie tylko jak sie ma interes
Ja od prawie roku modle sie czesto,ale zawsze na poczatku dziekuje za kazdy dzien itp, pozniej przedstawiam swoje prosby
Poki co mam wrazenie,ze zawsze o co prosze, spelnia sie
U nas tez lalo wczoraj caly dzien, ale tata z wujkiem stali przy grillu,wykorzystali moment, kiedy nie naparzalo deszczem
Dzis jedziemy do znajomej,ktora bedzie nam dekoracje robic
Malenq, Z., Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Nati Twoje zachowanie jest calkiem naturalne! Ja do dzis idac do wc zawsze sprawdzam,czy nie ma krwi...
Na poczatku tez kazdy dzien to byla walka z myslami, czy wszystko jest ok, czy serce bije. I nadal przed kazda wizyta stres.
Tak bedzie cala ciaze
Piekny okres w zyciu kobiety,ale tez ciezki psychicznie, chyba ze ktos jest kompletnym olewaczem zyciowym i nie przejmuje sie niczym.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie tak Malenq
Ja nie mowie,ze modle sie codziennie, ale gdy juz to robie,to nie z jakiegos przymusu tylko z wlasnej potrzeby serca
Poza tym modlic mozna sie zawsze i wszedzieI moze to byc minuta, dwie, 10
Malenq, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Niestety jest to ciężkie dla mnie.. mój maż się na mnie denerwuje, że mam takie myśli, on ma charakter taki, ze nie ma co się martwić na zapas, a ja niestety odwrotnie.. eh no cóż jakoś to muszę przejść
Miłej niedzieli zmykam robić zupke i do kościolaZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam
Nati mój mąż też taki jest. I jak sie pytam jak on tak może to on mi mówi żebym sobie wyobrazila co to by bylo jakbyśmy oboje sie tak zamartwiali. Zwariowalibysmywięc faceci tak maja że wiesz panuja nad sytuacja i sa dla kobiety oparciem. I myślę że ma rację, jak spojrzalam na to z tej strony to jestem mu wdzięczna. Dla niego też nie jest tpewnie latwe utrzymwac taka postawe wiec jak sie denerwuje to znaczy ze jest blisko zalamania a nie chce tego pokazywac wiec przestaje drazyc dziurę
Na pewno będzie wszystko dobrze. Przecież my tu nie tylko trzymamy kciuki za zafasolkowanie ale tez za zafasolkowane zeby było wszystko w porządku
U mnie szaro. I powiem wam pocichutku że mam taki ładny wykres jakiego jeszcze nie miałamtakie dwa ladne poziomy temperatur
bo jak oglądałam poprzednie wykresy to sie balam ze mam luf...
Kawa już jest. Mąż robi w kuchni naleśniki i będziemy sobie oglądać kanonizacje
Życzę Wam milego dnia!Misty87, Laura, Macierzanka:), Nati89 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej dziewczynki
no i nie mam 5 h bo uczninowie napisali z eich nie bedzie i musze czekac 5 h bo pozniej mam 2 h z innymi ;/