Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Normalnie są msze dziś w kościołach?
A w niektórych parafiach msze o tej porze zostały odwołane, żeby sobie ludzie mogli pooglądać transmisję z Watykanu!Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Dzień dobry!
A w niektórych parafiach msze o tej porze zostały odwołane, żeby sobie ludzie mogli pooglądać transmisję z Watykanu! -
Hej hej. Nadrabiam zaległości i widzę że są nowe zieloności! No w końcu dziewczyny
bo mi smutno samej na grudniowych...
Melula i Nati gratulacje !!!
O i widzę, że Nati jeszcze będzie grudniową mamuśką. Melula chyba już na styczeń nam wskoczy.Macierzanka:), Nati89, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia wiesz ze ci kibicuje i wiesz ze ci zycze z calego serducha ciazy tak jak pozostalym...ale nie nastawialabym sie ze wyniki poprawia sie az do 15mln...poprawi sie jakosc nasienia i moze nieznacznie wzrosnie liczba plemniczkow ale nie liczylabym na 15mln...ciesz sie ze macie je zywe i ze sa...u nas prawdopodobnie nie ma ich wcale...ale to juz wiesz...a i to
przed badaniem moim zdaniem mialo duzy wplyw na wynik wiec tym razem powstrzymajcie sie 3 dni przed badaniem a zobaczysz poprawe
takie jest moje zdanie:D
Nati89 wrote:Hej dziewczyny :)Ja też na nogach od 7, coś wczas się teraz budzę .. Moja głowa jest pełna myśli ... wiecie z mojej perspektywy teraz, to starania owszem kosztowały mnie sporo nerwów, zwątpień, pytań i frustracji, ale początek ciąży to dla mnie coś nie do opanowania, cały czas myślę czy serduszko będzie bić, czy bedzie wszystko w porządku, idąć do ubikacji patrze czy nie ma krwi .. eh druga sprawa to mam głupi charakter bo strasznie panikuje..
Miłej niedzieliBursztynka wrote:Hej hej. Nadrabiam zaległości i widzę że są nowe zieloności! No w końcu dziewczynybo mi smutno samej na grudniowych...
Melula i Nati gratulacje !!!
O i widzę, że Nati jeszcze będzie grudniową mamuśką. Melula chyba już na styczeń nam wskoczy.Macierzanka:) wrote:A ja tak zaglądam do Wastroszkę
Kasiu, nadrabiasz dzielnie
A mi się obiad gotuje, a ja sobie oglądam...
Bursztynka się tez pokazała
Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja rowniez ogladam transmisje z Watykanu
Wspaniale
Mnie teraz mamusia rozpieszcza i nie musze gotowac
Smierdzi wszystko,wiec ja bym na pewno im miesa nie zrobila
Gdzie to slonko??? Nie widzialam go od kilku dni
Obrazilo sie czy co........
Tak dziewczynki, nasz Św. Jan Paweł II patronem rodzinmódlmy się do Niego
Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Magda, wskazania do badania drożności są wtedy, kiedy wszystko zostało sprawdzone, a ciąży po roku nadal nie ma (przeważnie)
... a zrostów nie widać na USG, takie fakty ujawniają się, gdy się robi badanie drożności właśnie, albo przy HSG, albo laparo.
Ja nigdy nie miałam żadnego zapalenia, chyba że bezobjawowe...
Potforku, nawet jak wstaniesz na sikanie to tempka sie nie zmienia. A do pół godziny różnicy jest akurat dopuszczalne.
Nati, spokojnie! Nie będzie za późno... On tam zdecyduje co i jak i będzie OK
Dziewczynki dobry wieczór! Ja dzisiaj jak zwyle mocno zajętaJa się czasem zastanawiam skąd u mnie bierze się tyle obowiązków
ale w sumie jak sie nie siedzi na tyłku tylko się coś robi to się nie myśli tyle o problemach
oj to chyba mój czas na HSG się zbliża -
Misty u mnie wczoraj padalo do poludnia potem jak wyszlo slonce to zostalo az do dzis:D bylam na weselu i tak sie modlilam o pogode dla panny mlodej bo ta sie strasznie tym stresowala a miala idealna pogode bylo pieknie...az chcialabym przezyc to jeszcze raz:D
Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:zapisałam się na belly, a co - kto mi zabroni... oto info
Jesteś w 4 tygodniu ciąży (3 tyg. i 5 dni)
Miesiąc: 1
Trymestr: 1
Wiek płodu: 1 tydzień
Data porodu: 4 stycznia 2015 (pozostało 254 dni)
Bardzo sie cieszę)
-
Macierzanko, ja tu też co chwilę podglądam
Kasiu, Twój mąż to jest niesamowity!
Misty, korzystaj, bo później będziesz musiała gotować dla podwojonej ilości osób ;] A słonko jest u mnieJak przegonisz chmurki, to wpadnie i do Ciebie ;]
A dziś to mój mężuś będzie przy mnie biedny...od wczoraj to mi się tak zbiera i co chwilę łezki mi się kręcą w oczach....chyba jakieś wahania nastroju mam, a to nie wróży dla niego dobrze.Fidelissa, Macierzanka:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Hej,mam pytanie,caly czas biore luteine 4 tabl dziennie,juz od dni plodnych,nie badałam progesteronu ,czy jak bede miała za duzo to moze zaszkodzic?
tydzien temu bralam 2 tabl dziennie,a teraz dalej 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 12:27
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.