Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:wypada wypada
One same chyba tak odpisują nie mam już maila od nich ale chyba takAnutka lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Fajnie miłe to
pierwszy raz tak otwarcie kogoś poprosiłam o modlitwę za nas. nigdy nie prosiłam bo uważałam,że jak ktoś ma ochotę to i tak się pomodli. Ale teraz tak sobie myślę,że szepnę słówko babci
Z., Anutka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
A może umówimy się na jakąś godzinkę i będziemy za siebie nawzajem odmawiać? jak ktoś chce ? Ja poproszę jeszcze siostrę żeby się pomodliła czasem chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 23:16
Anutka lubi tę wiadomość
-
ja chętnie tylko jeśli możesz napisz mi swoje imię będzie mi łatwiej
chociaż przyznam szczerze to zawsze o Was wszystkich myślę przy modlitwieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 23:20
Anutka lubi tę wiadomość
Magdas wrote:o nie weszłam na Twojego bloga jakiego Ty masz tam ślicznego psiaka na zdjęciu
Jeszcze musi być przy mamusi ale mam nadzieję że szybko zleci a szwagierki synek już wybrał mu imię
Będzie Henryk
Magdas, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Magda, wskazania do badania drożności są wtedy, kiedy wszystko zostało sprawdzone, a ciąży po roku nadal nie ma (przeważnie)
... a zrostów nie widać na USG, takie fakty ujawniają się, gdy się robi badanie drożności właśnie, albo przy HSG, albo laparo.
Ja nigdy nie miałam żadnego zapalenia, chyba że bezobjawowe...
Potforku, nawet jak wstaniesz na sikanie to tempka sie nie zmienia. A do pół godziny różnicy jest akurat dopuszczalne.
Nati, spokojnie! Nie będzie za późno... On tam zdecyduje co i jak i będzie OK
Dziewczynki dobry wieczór! Ja dzisiaj jak zwyle mocno zajętaJa się czasem zastanawiam skąd u mnie bierze się tyle obowiązków
ale w sumie jak sie nie siedzi na tyłku tylko się coś robi to się nie myśli tyle o problemach
Z. lubi tę wiadomość