Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWg mnie paski i medaliki nie mają znaczenia, najważniejsza jest wiara, modlitwa i bycie dobrym, a reszta sama się ułoży tak czy inaczej. Każdemu jakiś los jest zapisany, modlitwa to uspokojenie duszy i może zdziałać cuda bo stres odchodzi, organizm lepiej działa.
Anutka, AnusiaM, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:ja pisałam raz o pasek - dostałam
pisałam o medalik - 2 raz dostałam sam pasek,
pisałam 3 raz dostałam pasek z medalikiem
ok rozumie
Anutka podaj adres na priv to w poniedziałek Ci wyśle
aha a ja wpłaty nie zrobiłam bio nigdzie nie znalazłam nr konta???????/
prosiłam w meilu ale nie podały SiostrzyczkiAnutka, AnusiaM lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Wg mnie paski i medaliki nie mają znaczenia, najważniejsza jest wiara, modlitwa i bycie dobrym, a reszta sama się ułoży tak czy inaczej. Każdemu jakiś los jest zapisany, modlitwa to uspokojenie duszy i może zdziałać cuda bo stres odchodzi, organizm lepiej działa.
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:przyznam się że nosiłam i ściągłam
podłamałam się...
może założę znów od jutra?Wystarczy modlitwa
JA mam do tego medalik św Ojca Pio
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Ale nie musisz go nosić
Wystarczy modlitwa
JA mam do tego medalik św Ojca Pio
Polecam bardzoAnusiaM lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Dzisiaj oglądaliśmy z mężem całe dwie części filmu o Ojcu Pio, przepiękny, wzruszający i nie ukrywam że popłakałam się.
Polecam bardzoAnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRespensorium do św. Dominika „O Spem Miram”
Historia powstania
O nadziejo przedziwna, którąś dał opłakującym Cię, kiedy przybliżał się Twój zgon: że będziesz po swej śmierci pomocny swoim braciom, skoro stawisz się przed Wszechmocnego Boga tron.
Spełń, Ojcze, to coś przyrzekł w ostatnią godzinę, i nam Twoim sługom okaż swą przyczynę.
Ty, coś tyloma cudy swe imię wsławił, gdyś leczył ciała chore i kalekie, przyjdź do nas z łaską Pana Chrystusową i uzdrów dusze tą niebiańską mocą
Spełń, Ojcze, to coś przyrzekł w ostatnią godzinę, i nam Twoim sługom okaż swą przyczynę.
Niech Ojcu chwała wiecznie brzmi, Synowi i Duchowi po wszystkie dni.
Spełń, Ojcze, to coś przyrzekł w ostatnią godzinę, i nam Twoim sługom okaż swą przyczynę,
Módlmy się: Wszechmogący Boże, niech święty Dominik, który był gorliwym głosicielem objawionej prawdy, wspiera Twój Kościół swoimi zasługami i nauką i niech będzie dla nas troskliwym opiekunem. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen. -
nick nieaktualnyModlitwa do św. Dominika
Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny