Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki bedzie wszytsko ok
zobczycie
A teraz zmykam bo szefunio czekai idziemy na impreze
Z. lubi tę wiadomość
-
Alescie polecialy po bandzie! Nadrobilam, ale bylo o tym, o czym nie mam bladego pojecia
Wracajac do Waszych pytan, maz sie na mnie rozdarl, bo u niego tradycja to tradycja, on nie rozumie jak matka chrzestna moze nie przyjsc na wesele,kazal mi dzwonic do jej corki,siostry haha no coz rozne przypadki sa na swiecie
Juz temat ogarniety, mojego brata chrzestna, niezla jajcara, bedzie moja staroscina (stara swinia jak kto woli)
Zmykam laski, bo grill z rodzina i znajomymi dzis sie szykuje
Buuuuziole!Lena87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:chwilke mnie nie było tyle do nadrobienia:) U mnie cały czas pada to grill odpada.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:nie cierpie prasować
ostatnio tesciowa mnie poinformowała ze mój M umie sam prasować i sam sobie to robił, a ten od kiedy mieszkamy razem, mówił zawsze ze nie umie i mama mu prasowała zawsze:) No i wkopała go:))
boli mnie głowa
to chyba jeszcze po wczoraj
ide sie położyć z mezem ale znici bo sie boje
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Jak wieczorek? Ja właśnie odpoczywam po ślubie u koleżanki i wizycie u teściowej
Jestem jakaś taka wymymłana i cały czas myślę o tym Tsh, kurde mam nadzieję, że nie będzie za późno jak w poniedziałek będę dzwonic i umówię się gdzieś na wizytę, w pon też będę dzwonić do gina i mam zamiar zrobić progesteron jak się trzyma:) Miłego wieczorku