Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:ja mam luteine w domu ale nie wiem czy sama ja wziąć, bo już brałam w tym miesiącu i nie zadziałała, ale mogło to być przed owulacją, dziwne się rzeczy ze mną dzieją bo boli mnie krzyż na okres ciągle i często czuje jajniki
-
Taa kontroluje .. i udaje mardego ..ajeszcze kilka cykli to patrzyl sie na ten wykres i pytal o co z nim chodzi.. i po cholere rysuje takie wykresy
i czy to statystyki ilerazy
Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
A mój nie kontroluje chyba
Bez problemu by wszedł bo mam hasło zapisane i automatycznie mnie loguje na strony na które sama wchodzę ale przy mnie nie sprawdzał. Za to jego kuzynka mnie pilnuje żebym nie świrowała
-
Ania_84 wrote:Taa kontroluje .. i udaje mardego ..ajeszcze kilka cykli to patrzyl sie na ten wykres i pytal o co z nim chodzi.. i po cholere rysuje takie wykresy
i czy to statystyki ilerazy
nie był na naukach przedmałżeńskich ? chyba spałhahahaha
Ania_84, potforzasta, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hhahahahaahahah dobry jest
nie był na naukach przedmałżeńskich ? chyba spałhahahaha
mielismy nauki u zakonnikow.. zajebiscie bylogadali o zyciu
nawet pokazywali nam filmik o parze ktora podeszla do in vitro -
Mój był ale nie kuma tego wszystkiego za bardzo tzn tak mi się wydaje. Ale za to rano zawsze jest a temp. mierzyłaś?? He he czasem jakby nie on to bym zapominała.
Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:My mielismy fajne przedmalzenskie i nie uczyli nas o sluzach itp itd
mielismy nauki u zakonnikow.. zajebiscie bylogadali o zyciu
nawet pokazywali nam filmik o parze ktora podeszla do in vitroAnia_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Mój mąż wymyślił,że nie mam @ przez przesilenie wiosenne
A dziewczyny powiedzcie mi jedną rzeczy wy miałyście jakieś wskazania do badania drożności ? tzn chodzi mi o jakieś tam zapalenie itp czy poprostu przez to ,że nie udało się zajść w ciąże zostałyście wysłane?
bo ja np nigdy nie leczyłam się w tamtych strefach tzn nie miałam ani grzybcy ani zapaleń przynajmniej nic o nich nie wiem i zastanawiam się czy o tak sobie mogą się zrobić zrosty?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
potforzasta wrote:Mój był ale nie kuma tego wszystkiego za bardzo tzn tak mi się wydaje. Ale za to rano zawsze jest a temp. mierzyłaś?? He he czasem jakby nie on to bym zapominała.
potforzasta lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ania Ty bedziesz wiedzieć .. jak mój ma natychmiastowe upłynnienie to to powinno sie poprawic wraz z parametrami nasienia cooo ? czy jakoś specjalnie idzie to poprawiać ?
ale reki nie dam sobie uciac bo z ym nie mielismy problemu..
A czy czasem Twoj nie bral jakis przeciwkaszlowych ftedy albo nie bral syropów ?? -
Magdas wrote:Mój mąż wymyślił,że nie mam @ przez przesilenie wiosenne
A dziewczyny powiedzcie mi jedną rzeczy wy miałyście jakieś wskazania do badania drożności ? tzn chodzi mi o jakieś tam zapalenie itp czy poprostu przez to ,że nie udało się zajść w ciąże zostałyście wysłane?
bo ja np nigdy nie leczyłam się w tamtych strefach tzn nie miałam ani grzybcy ani zapaleń przynajmniej nic o nich nie wiem i zastanawiam się czy o tak sobie mogą się zrobić zrosty? -
Ania_84 wrote:uplynnienie powinno sie poprawic wraz z innymi parametrami
ale reki nie dam sobie uciac bo z ym nie mielismy problemu..
A czy czasem Twoj nie bral jakis przeciwkaszlowych ftedy albo nie bral syropów ??
dzień przedwieczorem ale bez wytrysku !!!
a nast dnia o 16 miał badanie.
Ale nie sądzę żeby tomiało wpływ na fatalny wynik skoro nie doszedł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 17:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hehehe u nas na naukach to on zatrybił czasem a ja nie kumałam .. ale ta baba to tak gadała ze sie nie dziwie... ale potem mi to wytłumaczył i wiem..
Ale nie pytał nas nikt o nic i dobrze
A mój to prawie tam zasypiał
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Magda co do droznosci.. to wskazane jest po poronieniach, po zapaleniu przydatków - nieleczonych.. ( nie raz zapalenie przydatkow mozna pomyslic z zapaleniem pecherza.. no i po jakims czasie jak sie nie udaje to zalecaja na przetkenie rurek .. jak to okreslil gin mojej kolezanki
-
XxMoniaXx wrote:nie właśnie ...
dzień przedwieczorem ale bez wytrysku !!!
a nast dnia o 16 miał badanie.
Ale nie sądzę żeby tomiało wpływ na fatalny wynik skoro nie doszedł.
wiec na spokojnie sprobujcie jeszcze raz zrobic badanie