Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
moja ma jeszcze 5 dni.. wiec daje jej czas :)ale zazwyczaj przychdzi jak w zegarku
Magda .. u nas tez same ciazelub noworodki ..ale akurat norodki nam pasuja bo ma chodzi przy nich jak nacpanynawet prosil siostre moja zeby mu pokazala jak sie przewija
Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wiesz kochana ja mam wrażenie ze w tym roku to totalny wysyp jest i wszyscy sie zgadali bo to jest niemożliwe..
no ja co rusz słyszę o jakiś ciążach a do mnie ta @ nie chce przyjść i tak już straciliśmy jeden cykljak pojadę do gina to uprę się żeby mi dał coś na następny cykl też żebym tyle nie czekała
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:nooooo masakryczne to jest.. tyle dobrze, że ja zaraz obok wc mam umywalkę... zbawienne. Ale bałam sie ze zemdleje na tym kiblu .. blada, spocona , dreszcze i słaba że masakra.. piękne uczucie, nikomu nie życzę..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Ania_84 wrote:moja ma jeszcze 5 dni.. wiec daje jej czas :)ale zazwyczaj przychdzi jak w zegarku
Magda .. u nas tez same ciazelub noworodki ..ale akurat norodki nam pasuja bo ma chodzi przy nich jak nacpanynawet prosil siostre moja zeby mu pokazala jak sie przewija
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:dziewczyny przy cyklach b.o okres sie spóźnia a jest możliwośc ze go nie będzie wcale ? skad wtedy wiedziec ze kolejny cykl jest jak nie ma @W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:no ja co rusz słyszę o jakiś ciążach a do mnie ta @ nie chce przyjść i tak już straciliśmy jeden cykl
jak pojadę do gina to uprę się żeby mi dał coś na następny cykl też żebym tyle nie czekała
tylko sie zastanawiam co jak gin da cos na wywołanie to jak to potem jest z owu czy będzie tak jak do tej pory była , co z cyklem.. czy jak sie raz wywoła to juz sie będzie cykl knocił zawsze czy jak ... jeszcze nigdy nie była w takiej syt dlatego te pyt głupie troche -
XxMoniaXx wrote:wiesz jestem w tej samej sytuacji , zobacz na moj wykres..
tylko sie zastanawiam co jak gin da cos na wywołanie to jak to potem jest z owu czy będzie tak jak do tej pory była , co z cyklem.. czy jak sie raz wywoła to juz sie będzie cykl knocił zawsze czy jak ... jeszcze nigdy nie była w takiej syt dlatego te pyt głupie trocheW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Monia wtedy @ przychodzi ale najlepiej przy BO wziasc lutke albo duphaston na wywolanie bo nie raz organizm bardzo dlugo czeka .. i cykl sie wydluza ;/
-
Magdas wrote:tak we wtorek robiłam krew
Monia u Ciebei to samo..idz nawet na poczatku tyg .. bo pozniej wolne maja -
Ania_84 wrote:no to mysle ze chyba lepiej isc wywolac bo szkoda czasu
Monia u Ciebei to samo..idz nawet na poczatku tyg .. bo pozniej wolne maja -
XxMoniaXx wrote:chyba poczekam do końca miesiąca i pojde do gina bo szkoda czasu i nerwów..
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:gorzej jak mi powie ze 2 dni spoźnienia to jeszcze ic i mam czekać ale ewidentnie na moje oko był bezowulacyjny i nie ma tu co gdybać.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no to mysle ze chyba lepiej isc wywolac bo szkoda czasu
Monia u Ciebei to samo..idz nawet na poczatku tyg .. bo pozniej wolne majaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.