Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Dzień dobry
Nati jeteś przykładem że z TSH ponad 3 zachodzi się w ciążę
Ja mam też takie TSH i moj lekarz u w Holandii nie widzi żadnych przeciwskazań z tym TSH i powiedział że to norma. Podczytywałam też na różnych forumach i dziewczyny z wyższym TSH zachodziły w ciążę
wg mnie z racjitego ze lecze sie na tarcyce moja endo nawet przy wyniku 1,14 powiediala mi tak" jak obaczy pani II to prose jak najsybciej przyjsc bo treba czesciej kontrolowac i od 2 trymestru zwiekszyc dawke bo czesc bedzie juz pobieralo diecko.. -
nick nieaktualnyMonia on wkłada najpierw chyba tak jaby metalowa rurke do srodka, musi byś duza bo jej wpychanie boli a jak ja właozy to jeszcze rozszerza , to jest chyba robienie miejsca na taka dużą szczykawke z kontrastem a jak zrobi miejsce zeby ja włozyć to wpuszcza kontrast, trwa krótko ale bardzo boli
-
AnusiaM wrote:Monia on wkłada najpierw chyba tak jaby metalowa rurke do srodka, musi byś duza bo jej wpychanie boli a jak ja właozy to jeszcze rozszerza , to jest chyba robienie miejsca na taka dużą szczykawke z kontrastem a jak zrobi miejsce zeby ja włozyć to wpuszcza kontrast, trwa krótko ale bardzo boli
teraz też boli ?
-
nick nieaktualnyNIe!!!!
Odrazu po zakonczeniu wpuszczenia kontrastu ból odchodzi i już nic nie boli
pozostały wspomnienia ;/
Kasienka236 Ty nie masz na co czekać!!!!
plamienia mogą być przez spadający progesteron a to dobrze że wróży!!
ja mam nr do swojego gina i jakbym była w takiej sytuacji to bym tak długo do niego dzwoniła aż by odebrał
dla dobra Twojego i fasolki udaj się do najbliższego szpitala
lepiej dmuchać na zimne
do poniedziałku dużo czasu zeby nie było za późno !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 16:18
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej Magdas
o to pielęgnuj tam męża.ale już mu troszkę odpuściło naszczęście teraz drzemie w sumie nie dziwię się bo całą noc latał
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:hej Aniu co słychać ?
tylko nozka troche pobolewa na zmiane pogody bo tydzien temu zwichnelam. iju sie uspokajala a tu dzis jak zaczela dawc o sobie znak to... ale dobrzze ze jak ruszam to nie boli i nie jest spuchnietawiec widac mocno ja nadciagnelam
a reszta jakos leci.. mam nadzieje ze @ nie zrobi mnie w bambuko bo niemam ochoty jechac w trakcie @ do Łodzi ;/ a poki co ni eczuje jej .... -
ojjj biedacysko..jelitowki sa prerabane ;/ tylko ty teraz sie pilnuj ..
-
Magdas wrote:no pielęgnuję jak tylko umiem
ale już mu troszkę odpuściło naszczęście teraz drzemie w sumie nie dziwię się bo całą noc latał
też kiedyś miałam i szło i górą i dołem.. wspomnienia bajeczne wprost