Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Świetnie Cie rozumiem.. ja mam wrażenie że moja 19 letnia siostra mnie przegoni zaraz ..
a u Was problem z pęcherzykami , nasieniem czy jak ?
Ja mam problem po całości z hormonami, był czas że miałam ładne cykle, a potem się wszystko zepsuło, najpierw bardzo krótkie, potem bardzo długie, dostałam luteine i nie działa jak trzeba, muszę pełne hormony zrobić i będziemy działać z lekami, a ta @ jak na złość nie chce przyjść. -
u mie też nie chce.. 2,5 roku brałam tabl anty i żałuje.. juz nigdy tego nie wezme nigdy !
czasem sie zastanawiam czy Bóg mnie nie karze za to że je brałam iprzed ślubem a nie czekaliśmy do ślubu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 14:25
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:u mie też nie chce.. 2,5 roku brałam tabl anty i żałuje.. juz nigdy tego nie wezme nigdy !
czasem sie zastanawiam czy Bóg mnie nie karze za to że je brałam iprzed ślubem a nie czekaliśmy do ślubu
Jakby tak Bóg kazał za to kobiety to nie byłoby dzieci na tym świecieXxMoniaXx, Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:u mie też nie chce.. 2,5 roku brałam tabl anty i żałuje.. juz nigdy tego nie wezme nigdy !
odpisuje tak z doskoku...
ja tabletek anty nigdy nie brałam i też teraz mam problem a znam duzo dziewczyn co brały i odrazu po ślubie były w ciąży...
nie ma reguły... -
wiem no wiem ale róże myśli mnie nachodzą..
jak nie brałam to miałam cykle do 33 dni max a teraz sie porobiło .. nie dośc ze róznej długości to teraz juz mam 37 i @ nie ma .. a juz doprowadziłam fajnie do staru ze doszlo do 35 dniowych z 50 . -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:wiem no wiem ale róże myśli mnie nachodzą..
jak nie brałam to miałam cykle do 33 dni max a teraz sie porobiło .. nie dośc ze róznej długości to teraz juz mam 37 i @ nie ma .. a juz doprowadziłam fajnie do staru ze doszlo do 35 dniowych z 50 .
jak długo się staracie? -
nick nieaktualnyja mam traume na maxa po wczorajszym zabiegu
cały czas mam mysli jak mi to wkładał i rozpychał
czuje się jak po gwałcie ;/ ;/
wczoraj przed snem tez cały czas myslałam
nie moge sie pozbyć tych myśli !!!
dziewczyny ile po hsg??
lekarz mówił że jak dam rade to moge
ale narazie się boje i nawet o tym nie myśle -
Pozdrawiamy z Mosznej!!!
Jest piękna pogoda i lecimy gdzieś w góry na spacer a wieczorem ognicho
Nawet tak bardzo nie leci i nie boli najgorzej - Nurofen Femina działa na mnieFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
AnusiaM wrote:ja mam traume na maxa po wczorajszym zabiegu
cały czas mam mysli jak mi to wkładał i rozpychał
czuje się jak po gwałcie ;/ ;/
wczoraj przed snem tez cały czas myslałam
nie moge sie pozbyć tych myśli !!!
dziewczyny ile po hsg??
lekarz mówił że jak dam rade to moge
ale narazie się boje i nawet o tym nie myśle
współczuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 15:13
-
nick nieaktualny
-
no właśnie.. dlatego ja zazdroszcze tym które mają 28 dniowe, regularne cykle. bo ja nie dośc ze długo czekam na owulke to potem na okres ale ten miesiąc to przegięcie.
Mój bierze leki od 18 marca. Za ok 2 tyg chcemy zrobic badanie nasienia czy choć ciut coś ruszyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 15:32