Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula! Dobrej zabawy!
Rozmawiałyście wczoraj o tym, że jak zajdziemy to potem nie trzeba się będzie zabezpieczać
Moja znajoma starała się 5 lat o drugie dziecko i w sumie ciąża ich zaskoczyła, bo nie myśleli, że się uda. Dodam, że się nie leczyli... no i dzidziuś ma teraz 4 miesiące, a ona jest znowu w ciąży
Hej Santoocha, a ile masz teraz na liczniku, jeśli mogę spytać.
Jak to jest, że kobieta w ciązy chudnie?
Ja to jeżeli już zajdę, to pewnie dużo przytyję, mam tendencje do zatrzymywania wody... W trakcie @ moja waga zwiększa się nawet do 3kg.Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej sisters:)zycze Wam milutkiego weekendziku:)
I mam takie pytanko...na ta chwile mam 555 polunien:)myslicie ze to moze wrozyc na szczesliwy maj:)?
Pozdrawiam♡.♡Macierzanka:), Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Oki ja mykam cwicenia dla uczniow podrukowane ide ich gnebic
a racej oni beda mnie gnebic
bo akurat mam z taka grupa zajecia ze moze nie ywjde z siebei
na szczescie tylko 2 h
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Santoocha, a ile masz teraz na liczniku, jeśli mogę spytać.
Jak to jest, że kobieta w ciązy chudnie?
Ja to jeżeli już zajdę, to pewnie dużo przytyję, mam tendencje do zatrzymywania wody... W trakcie @ moja waga zwiększa się nawet do 3kg.
Mi w czasie okresu przybywa 1-1,5 kg.
Teraz mam 63,7, zaczynałam z wagą 65kg przy 171cm wzrostu.
Kochana, jak będziesz rzygała 6 razy dziennie i prawie nic nie jadła to schudniesz w ciąży
Mi mdłości dokuczają teraz głównie rano, za to cały dzień mi sie odbija, dosłownie po wszystkim. Na szczęście nie wymiotuję już prawie 2 tyg!
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Chyba u wszystkich taka pogoda jest
Patrząc na Twój wykres to niecierpliwa jesteś z tymi testami
Niecierpliwa, bo nie wiem czemu jeszcze nie mam @, chciałabym żeby już przyszła wreszcie, tyle dni to przegięcie. Po weekendzie majowym idę do gina żeby ją wywołać, tylko miałam nadzieje że sama przyjdzie i zrobię badania hormonalne i z nim pójdę dopiero. -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Widzę że bujasz się jak i ja, a @ się nie pojawia..
-
mąz zadowolony bo ma nadzieje jeszcze a ja jak widze mój wykres to mi sie śmiać chce.. szlag mnie trafia bo ileż można.. chce zacząc nowy cykl ale oczywiście ja nie mogę mieć z górki tylko wiecznie pod ..
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mąz zadowolony bo ma nadzieje jeszcze a ja jak widze mój wykres to mi sie śmiać chce.. szlag mnie trafia bo ileż można.. chce zacząc nowy cykl ale oczywiście ja nie mogę mieć z górki tylko wiecznie pod ..
Nadzieja zawsze jest:) Ja brałam luteine w tym cyklu ale nie podziałała, więc już sama nie wiem co się dzieje... -
A tak nadrabiając jeszcze...
Monia! Dobrze, że to z siebie wyrzuciłaś. Ja Cię trochę rozumiem, mnie zalała fala ciąż u koleżanek i to u każdej już drugie dziecko... początkowo było mi łyso, ale jestem daleka od myśli, że dlaczego ona a nie ja? Powiem nawet więcej, one bardzo zwlekały z tym żeby mnie poinformować, bo wiedzą jaka u mnie sytuacja i nie wiedziały jak oznajmiać dobrą nowinę komuś, kto tej nowiny nigdy nie doświadczył.
Rodzice, rodzeństwo wiedzą również, ale tylko dlatego, że jest wiele lat po ślubie, chcieliśmy uniknąć krępujących pytań i mamy spokój! Nikt nie pyta, ale nie ma u nas tabu, nawet o HSG opowiedziałam. Nie mówię tylko nic o nasieniu, to zbyt krępujące.
Wiem, że każda z nas ma w sobie cały wachlarz emocji, ja nie zawsze bywam taka zrównoważona i opanowana.
Sara, mi na wakacjach też przybędzie kolejny chrześniaki póki co to mnie cieszy... a co będzie dalej, czas pokaże.
A dziewczyna szwagra to powinna się leczyć! Jaką ona będzie matką?
A Twój chrześniak, będzie miał super matkę chrzestną i na wakacjach u Ciebie będzie miał to, czego mu brakuje teraz
Magda, a Wy dzisiaj pomykacie na dicho?Dobrej zabawy!
Ja bym mojego nigdy, przenigdy nie wyciągnęła! Nie lubi! I wirtuozem tańca nie jestJa w sumie tez chodziłam tylko w liceum
Ale z Wami bym poszła
Kasienka236, jak tam dzisiaj u Ciebie?
Misty, widzę, że teściową jednak wzięły żale... no cóż... przejdzie jej. A Twoje dzidziaki najważniejsze!
Little Frog, XxMoniaXx, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Moje ciasto już w piekarniku i zaraz zabieram się za muffinki
Oj Monia, Ty się tam nie przyblokuj...
Macierzanko, ja na dyskotece byłam zaledwie kilka razy w życiu, ale tak jak Ty to stwierdziłaś - z Wami bym poszłaAle by były jaja
Macierzanka:), santoocha, XxMoniaXx, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja dołączę do tych sikającychNormalnie dzisiaj to masakara obudziło mnie o 3 a potem o 6 chciałam pospać ale gdzie o 8 kolejna wizyta
Ale wy przynajmniej w ciąży a ja??